Electrica, profit în creștere cu 87,5% anul trecut – Cronica de Business

1. MedLife a finalizat tranzacția prin care preia integral Centrul Medical Veridia din București, cunoscut sub numele de Centrul Medical Basarab. (Profit.ro)

2. Producătorul american de software pentru verificarea identității Okta va prelua rivalul Auth0 pentru $6,5 miliarde în acțiuni. (Bloomberg)

3. Noul șef al băncii UBS a fost plătit $4,5 milioane în primele patru luni de când deține poziția, mai mult decât salariul anual pe care îl câștiga în poziția de conducere a băncii olandeze ING. Acesta este acum unul dintre cei mai bine plătiți bancheri din Europa. (Financial Times)

4. Producătorul de textile Braiconf vrea să îşi vândă terenul pe care funcţionează fabrica în prezent către Kaufland România, la un preţ de peste €7 milioane, şi să investească aproape €9 milioane într-un nou sediu, care va fi tot în Brăila. (News.ro)

5. Producătorul german de medicamente Cheplapharm Arzneimittel ia în considerare o listare pe bursă. Compania ar putea fi evaluată la €8 miliarde sau mai mult, iar aceasta ar fi una dintre cele mai mari listări din Europa în acest an. (Bloomberg)

6. Electrica a obținut, anul trecut, la nivel de grup, un profit net consolidat de 388 milioane RON, înregistrând o creștere de 181 milioane RON, respectiv 87,5%, comparativ cu anul precedent. (Hotnews.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Administratorul averii lui Patriciu vinde clădirea Banu Antonache – Cronica de Business
Acțiunile Meta/Facebook au scăzut cu 20%, după închiderea bursei și după anunțarea rezultatelor pe trimestrul 4 din 2021 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău