Elon Musk va cheltui $30 miliarde pe rețeaua sa de sateliți – Cronica de Business

1. Antreprenorii Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, sunt în negocieri avansate pentru achiziția complexului de birouri Dacia One, din centrul Bucureștiului, cu dezvoltatorul belgian Atenor, într-o tranzacție estimată la circa €50 milioane. (Profit.ro)

2. Elon Musk este pregătit ca SpaceX să investească $40 miliarde în rețeaua sa de sateliți Starlink, care are deja 70.000 de utilizatori. (Financial Times)

3. Lanţul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor, a intrat, din nou, în insolvenţă, de această dată pe fondul pandemiei care a închis toate librăriile din ţară. (News.ro)

4. Compania americană de investiții Blackstone Group va prelua o participație „semnificativă” în compania de tehnologie Simpli.fi, tranzacția făcându-se la o evaluare de $1,5 miliarde. (Bloomberg)

5. Cheltuielile mondiale efectuate de utilizatorii de aplicații mobile au atins un nivel record de aproape $65 miliarde în primul semestru al acestui an. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Bursa de Valori București (BVB) a lansat noul terminal de date Exchange Live 2.0 – Cronica de Business
Bosch România în creștere, Google cumpără o clădire în New York, iar Generali ar putea prelua operațiunile MetLife – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău