Facebook vrea să-și facă fond de investiții – Cronica de business

1. OMV Petrom va prelua o participație de 42,86% din proiectul offshore Han Asparuh din Bulgaria, și nu una de doar 30%, în cazul în care tranzacția cu compania mamă, deja anunțată, se va finaliza. (Profit.ro)

2. Lufthansa va elimina 22.000 de poziții la nivel global, compania aeriană fiind extrem de afectată de pandemia de coronavirus. (BBC)

3. Compania americană de livrări de produse alimentare Instacart și-a dublat evaluarea, până la $13,7 miliarde, în ultima rundă de finanțări, în care a atras $225 milioane. Firmele de profil au simțit o creștere puternică a business-ului, că urmare a faptului că pandemia de coronavirus a îndreptat consumatorii către cumpărăturile online. (Financial Times)

4. Furnizorul britanic de infrastructura pentru internet broadband CityFibre va crea 10.000 de joburi, pentru a putea atinge targetul de acoperire a întregului Regat Unit până în 2025. (Sky)

5. Gigantul social media Facebook ar vrea să-și facă un fond de investiții propriu prin care să finanțeze startup-uri de tehnologie. (Startup Cafe)

6. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a aprobat acordarea unui credit de €5 milioane către Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, printre principalii jucători pe piața agricolă românească. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
McDonald’s angajează 260.000 de persoane – Cronica de business
FedEx, profit dublu pe fondul pandemiei – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău