McDonald’s, vânzări de $5,42 miliarde în al treilea trimestru – Cronica de Business

1. Omul de afaceri georgian Shalom Shai, fondatorul grupului Dona, a achiziționat clădirea de birouri boutique Astoria Business Center din centrul Bucureștiului de la compania cu capital grecesc Bluehouse Capital la un preț de €9 milioane. (Profit.ro)

2. Librex, unul dintre principalii jucători din piața locală de carte, a avut afaceri de 472.000 euro în trimestrul trei, cu 340% mai mari decât în perioada similară a anului trecut. (Profit.ro)

3. Japonezii de la SoftBank sunt în discuții pentru vânzarea producătorului de roboți Boston Dynamics celor de la Hyundai Motor, într-o tranzacție care ar putea avea o valoare de până la $1 miliard. (Bloomberg)

4. Procurorul general al statului New York a dat în judecată casa de licitaţii Sotheby’s pentru că ar fi fraudat statul cu milioane de dolari prin neplata taxelor pe vânzări. (News.ro)

5. Mazda Motor a înregistrat o pierdere de circa $73,4 milioane în al treilea trimestru, vânzările fiind afectate de coronavirus. (Reuters)

6. VF Corp, care deține în portofoliu branduri precum Eastpak, Timberland și North Face, a preluat Supreme, o casă de modă care produce streetwear, pentru $2,1 miliarde. (Bloomberg)

7. Lanțul de restaurante McDonald’s a înregistrat vânzări în valoare de $5,42 miliarde, în scădere cu 2% față de perioada similară din 2019. Profitul, însă, a crescut la $1,76 miliarde, față de $1,61 miliarde în anul anterior. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
Facebook vrea să-și facă fond de investiții – Cronica de business
Valoarea pieței serviciilor poștale, 3 miliarde lei în 2019 – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău