Fast and Furious 9, la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. “Fast & Furious 9” (“Furios și iute 9”) este premiera săptămânii în cinematografele din România. Vin Diesel revine în rolul lui Dom Toretto, care de data aceasta își reunește echipa din care face parte și Michelle Rodriguez pentru a lupta împotriva unui asasin profesionist care pune la cale un complot. Faptul că asasinul respectiv este chiar fratele abandonat al lui Dom (John Cena) are rolul de a adăuga mai mult dramatism acțiunii.

2. Cei mici se pot delecta în acest weekend cu aventurile din “Bigfoot Family” (“Bigfoot Junior 2”). Devenit celebru la finalul primului film din serie, Bogfoot vrea să schimbe lumea, în timp ce fiul său caută o viață liniștită și încearcă să tempereze puterile pe care le-a moștenit de la tatăl său. În cele din urmă, el se consolează cu menajera nebună care face ordine în casă.

3. Din oferta cinematografelor nu lipsește nici filmul belgian “De Patrick” (“Patrick”). Patrick este un meșter într-o tabără naturistă condusă de tatăl său. După ce își pierde ciocanul cu care muncește și ulterior tatăl, Patrick realizează că tot ceea ce luă până acum de-a gata se schimbă, în timp ce restul oamenilor din tabără au îndoieli cu privirile la calitățile sale de lider.

Promo: Filmul “Raya și ultimul dragon”, o aventură epică produsă de Studiourile de Animație Disney, spune povestea unei lumi fantastice – Kumandra – unde, acum mult timp, oamenii și dragonii trăiau împreună în pace și armonie. Legătura dintre cele două specii era atât de strânsă, încât atunci când o forță malefică a amenințat tărâmul, dragonii s-au sacrificat ca să îi salveze pe oameni. “Raya și ultimul dragon”, este distribuit în România de Forum Film România și rulează în cinematografe din data de 18 iunie 2021, în format dublat (2D și 3D)

4. 18 filme din celebra serie James Bond vor fi din nou disponibile pe platforma HBO Go începând de joi, 1 iulie. Pe listă figurează toate producțiile James Bond realizate în perioada 1962-1989, de la “Dr. No” la “Licence to Kill”. Cu această ocazie, fanii agentului 007 vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore și Timothy Dalton. Toate aceste filme au mai fost disponibile pe platformă și în toamna anului trecut.

5. Filmul românesc “Câini” (2016) în regia lui Bogdan Mirică va fi disponibil pe HBO Go de luni, 1 iulie și îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu. Acțiunea se desfășoară la granița cu Ucraina, acolo unde tânărul Roman ajunge într-un sat izolat din Doborgea unde vrea să vadă pământul moștenit de la bunicul său. În timp ce încearcă să vândă terenul, Roman devine martorul unor evenimente bizare.

Bonus: Netflix a început producția unui serial documentar despre serviciul suedez Spotify care a revoluționat industria muzicală. Structurat în 6 episoade, serialul abordează modul în care antreprenorul Daniel Ek și partenerii săi au reușit să pună bazele Spotify. Rolul principal este interpretat de Edvin Endre, cunoscut din serialul “Vikings”. (Variety)

6. Filmul SF “The Hobbit: The Battle of the Five Armies” (“Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”) (2014), al treilea film din seria “The Hobbit”, va putea fi urmărit pe Netflix începând de joi, 1 iulie. În această ultimă parte, Bilbo, Thorin și gnomii trebuie să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna și să înfrunte amenințarea descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur.

7. Piesa de teatru “D’ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale în regia lui Alexandra Dabija va rula la Teatrul Național din București în zilele de sâmbătă și duminică de la ora 20:00 la Sala Studio. Prețul unui bilet variază între 50 lei și 70 lei, iar teatrul menționează că prezența nu este condiționată de dovada vaccinării sau a anticorpilor. (Teatrul Național)

8. În acest weekend începe “Weekend Session”, un program de picnicuri muzicale care vor avea loc la sfârșitul fiecărei săptămâni până în 19 septembrie la Grădina Botanică din București. Sâmbătă, 26 iunie, vizitatorii vor avea parte de blues, jazz, pian, vioara și poezie, în timp ce duminică, 27 iunie, sunt programate sesiuni de muzică alternative & indie, jazz și poezie. Prețul unui bilet valabil o zi este de 60 de lei. (Eventbook)

9. Trupa rock “Celelalte cuvinte” va susține duminică, 27 iunie, un concert în pub-ul Quantic din București. Formația va cânta în premieră piesa “Clepsidra” ca avanpremieră la lansarea noului album. Concertul va continua apoi cu piese mai vechi. Prețul unui bilet este de 70 lei, iar accesul este permis doar cu vaccin, test negativ PCR sau test negativ antigen. (IaBilet)

10. CBS a publicat primul trailer pentru al doilea sezon al serialului “Star Trek: Picard”, care în România este disponibil pe platforma Amazon Prime Video. Noul sezon al serialului va putea fi urmărit începând din 2022, însă data exactă a premierei nu a fost încă anunțată.

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalul de jazz JazzTM are loc în weekend la Timișoara – Cronica de Divertisment
Al șaptelea sezon al serialului Billions are premiera în 12 august pe HBO Max – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău