Festivalul Summer Well are loc în acest weekend la Domeniul Știrbey din Buftea – Cronica de Divertisment

1. Filmul horror de acțiune “The Forever Purge” (“Noaptea judecății eterne”) are premiera astăzi în cinematografele din toată țara. În noul film al seriei “Purge”, o mișcare underground consideră că o singură noapte pe an de anarhie și crime nu este de ajuns, motiv pentru care aceasta ia cu asalt America printr-o campanie de masacre. Prin urmare, de data aceasta, nimeni nu mai este în siguranță.

2. Într-o notă asemănătoare este și filmul “Don’t Breathe 2” (“Omul din întuneric 2”), în care Norman Nordstrom a recreat familia care i-a fost furată de o șoferiță beată și locuiește cu Phoenix, o fată de 11 ani. Atunci când sosesc oaspeți nedoriți care se concentrează pe Phoenix, Norman va arăta din nou de ce este capabil.

3. Dacă vrei să te relaxezi la un film de aventuri, soluția este “Free Guy” (“Eliberează-l pe Guy”), în care Guy este un casier bancar ce realizează că este de fapt un personaj secundar într-un joc video online. Prin urmare, el încearcă să devină eroul jocului într-o cursă contra-cronometru, înainte ca dezvoltatorii să-l închidă.

Pe ecrane rulează în acest weekend alte trei producții. “Fellini degli spiriti” este un documentar italo-franco-belgian despre viața și cariera regizorului Federico Fellini, în timp ce “Falling” (“Ali(e)nare”) este o coproducție britanico-canadiano-americană despre o familie compusă din Johm, Eric și fiica lor adoptivă care primește vizita tatălui Willis, care suferă de demență. Nu în ultimul rând, “Respect” este un film muzical despre legendara artistă Aretha Franklin.

„Respect” prezintă viaţa legendarei artiste Aretha Franklin, din copilărie până la perioada de glorie. Aretha Franklin, care a murit în august 2018, la vârsta de 76 de ani, a participat iniţial activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor 1980 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice „Aretha: From These Roots”.

4. Festivalul Summer Well, desfășurat în acest an într-o ediție limitată, a început joi la Domeniul Știrbey din Buftea și va continua până duminică. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Woodkid, Blathazar sau The Kriptonite Sparks, în timp ce Golan își va lansa cu această ocazie și noul album. Un abonament pentru oricare dintre cele patru zile ale festivalului costă 75 lei, în timp ce abonamentul integral este 275 lei. (Summer Well)

5. Trupa hip-hop BUG Mafia susține astăzi, de la ora 20:00, un concert la complexul expozițional Romexpo din București. Prețul unui bilet este de 75 lei, însă există și masă VIP de 4 persoane, caz în care prețul pentru un loc este de 250 lei. (IaBilet)

Bonus 1: Netflix a publicat primul teaser pentru sezonul 4 al popularului serial “Stranger Things”, fără să ofere însă prea multe informații concrete. Teaserul de 30 de secunde include secvențe din al treilea sezon și doar câteva cadre din sezonul 4. În plus, Netflix s-a limitat să afirme că noul sezon va avea premiera în cursul anului 2022. (The Verge)

6. Complexul Romexpo va găzdui un nou concert hip-hop sâmbătă, 14 august, de la ora 20:00. De data aceasta pe scenă vor urca La Familia, Macanache și Cedry2k, iar MC este Pietonu. Prețul unui bilet este de 35 lei, în timp costul pentru un loc la o masă VIP de 4 persoane este de 250 lei. (InfoMusic)

7. Trupa rock Vița de Vie va susține duminică, 15 august, de la ora 20:30, un concert la Coresi Business Garden din Brașov. Concertul va include și unele dintre cele mai bune piese din istoria trupei înființată în 1996, cum ar fi ”Basul și cu toba mare”, ”Sunetul mai tare”, ”Varză” sau ”Luna și noi”. Prețul unui bilet este de 59 lei. (ShowPass)

8. Documentarul german “Nazis in the CIA” din 2013 va fi disponibil pe Netflix de duminică, 15 august. Documentarul explorează modul în care, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, serviciile secrete americane au recrutat numeroși naziști germani și fasciști italieni cu scopul de a-i ajuta în lupta împotriva comunismului.

9. Filmul SF de acțiune “Men in Black: International” (“Bărbați în Negru Internațional”) din 2019 va putea fi urmărit pe Netflix începând de joi, 19 august. În noul film al seriei, apreciatul Agent H (Chris Hemsworth) face echipă cu începătoarea ambițioasă M (Tessa Thompson) pentru a lupta împotriva unei noi amenințări extraterestre, chiar sub forma unui agent MIB.

10. Al doilea sezon al serialului cu super-eroi “Stargirl”, care face parte din universul DC Comics, poate fi urmărit pe HBO Go, cu un episod disponibil în fiecare zi de miercuri. Personajul principal al serialului este adolescenta Courtney Whitmore, care se mută în Nebraska și convinge un grup de tineri eroi să îi oprească pe răufăcătorii trecutului.

Bonus 2: S-au pus în vânzare biletele pentru concertul pe care celebrul tenor spaniol José Carreras îl va susține în Piața Unirii din Oradea în 6 septembrie, cu începere de la ora 20:00. Cel mai accesibil bilet costă 85 lei (Categoria 3), în timp ce un bilet la Categoria 2 costă 140 lei, iar unul la Categoria 1 are un preț de 200 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Netflix a anunțat că Michelle Obama va fi gazda unui show de gătit pentru copii – Cronica de Divertisment
“Tom & Jerry” și “Cruella”, printre premierele săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău