Filmul A Haunting in Venice bazat pe un roman de Agatha Christie, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul “A Haunting in Venice” (“Bântuind prin Veneția”) bazat pe romanul “Hallowe’en Party” scris de Agatha Christie are astăzi premieră la cinema. Acțiunea se petrece în Veneția după cel de-al doilea Război Mondial, când inspectorul Poirot participă la o ședință de spiritism în cadrul căreia unul dintre invitați este ucis.

2. Filmul romantic “After Everything” (“După tot ce s-a întâmplat”) cu Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford în rolurile principale are de asemenea premiera la cinema. Această ultimă parte din seria “After” îi are din nou ca protagoniști pe Tessa și Hardin, care încearcă să se ierte unul pe celălalt și să revină asupra angajamentului suprem pe care și l-au asumat.

3. Filmul european al săptămânii este producția poloneză “Fucking Bornholm” în care un grup de prieteni pleacă împreună cu copiii lor într-o excursie tradițională de weekend pe insula daneză Bornholm. Un incident între copii declanșează un val de criză în relațiile dintre ei.

4. Al patrulea și ultimul sezon al serialului “Sex Education” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix începând de joi, 21 septembrie. În acest ultimul sezon, Otis și Eric au în față o nouă provocare după încheierea studiilor la liceul Moordale: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form.

5. Al șaptelea sezon al documentarului “Inside the World’s Toughest Prisons” are astăzi premiera pe Netflix. În noul sezon de patru episoade, jurnalistul și fostul deținut Raphael Rowe experimentează viața în câteva închisori de maximă securitate din Finlanda, Cehia, Indonezia și Insulele Solomon.

6. Serialul criminalistic “Poker Face” are astăzi premiera pe platforma de streaming SkyShowtime. Natasha Lyonne interpretează rolul unei angajate de casino care este implicată într-un fel sau altul în diverse decese misterioase. Fiecare episod abordează un caz diferit. Astăzi vor fi disponibile primele două episoade, iar restul de 8 câte unul pe săptămână în fiecare vineri.

7. Documentarul “The Super Models” va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ miercuri, 20 septembrie. Documentarul explorează modul în care Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evanghelista și Christy Turlington au devenit celebre în întreaga lume în anii ‘80 în industria de fashion.

8. Filmul mexican “A Million Miles Away” cu Michael Peña în rolul principal poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Producția este inspirată din povestea adevărată a astronautului José Hernández și prezintă modul în care acesta a ajuns într-un interval de 10 ani de la viața la țară în Mexic până pe Stația Spațială Internațională. Filmul are la bază cartea “Reaching for the Stars: The Inspiring Story of a Migrant Farmworker Turned Astronaut” scrisă de José Hernández.

9. Mini-seria “Kim vs Kanye: The Divorce” (“Kim vs. Kanye: Divorțul”) are premiera marți, 19 septembrie, pe platforma de streaming HBO Max. Producția este o cronică a divorțului dintre Kim Kardashian și Kanye West, cu informații prezentate pe larg atât de avocații celor doi, cât și de prietenii lor.

10. Festivalul Internațional de Film București (BIFF – Bucharest Internațional Film Festival) începe astăzi și va avea loc până în 22 septembrie la Cinema Muzeul Taranului, Cinema Union, ARCUB și CREART. Vor fi proiectate în special filme realizate în acest an în România și Europa, dar și în țări din afara continentului, precum Statele Unite și Mexic. (BIFF)

Ți-ar mai putea plăcea
Drama „Air” cu Ben Affleck și Matt Damon, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
Festivalurile Untold, Astra Film și Alpin Film au loc în acest weekend – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău