Serviciul de streaming Disney+ se va lansa în România în 14 iunie – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune și aventură “Morbius” are astăzi premiera în cinematografe. Jared Leto interpretează rolul doctorului Morbius, care are o boală rară a sangelului și vrea să-i salveze pe ceilalți oameni cu o soartă similară. Cu toate acestea, treptat se dezlănțuie o parte întunecată a acestuia. Din distribuție face parte și Michael Keaton.

2. Filmul pentru copii “Sonic the Hedgehog 2” cu Jim Carrey în rolul lui Robotnik este de asemenea prezent pe marile ecrane. Eroul principal are un nou partener cu ajutorul căruia încearcă să găsească un smarald cu puterea de a clădi sau distruge civilizații înainte ca acesta să ajungă pe mâini greșite.

3. Producția românească de aventuri “Străjerii Deltei” în regia lui Liviu Mărghidan propune aventurile unor copii într-o tabără din Delta Dunării, acolo unde învață să supraviețuiască în sălbăticie. Într-una dintre zile, copiii dau peste doi braconieri care pescuiesc ilegal folosind un dispozitiv electric.

4. Premiera europeană a săptămânii este filmul spaniol “Madres paralelas” (“Mame paralele”), în regia lui Pedro Almodóvar. Penélope Cruz și Milena Smit interpretează rolurile a două femei singure care au rămas gravide accidental și care se întâlnesc pe coridorul spitalului unde urmează să nască.

5. Noul serial “Slow Horses” cu Gary Oldman în rolul principal are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Oldman interpretează rolul lui Jackson Lamb, liderul unui departament de agenți izolați ai serviciului britanic de informații MI5 ca urmare a unor greșeli capitale realizate în timpul misiunilor. Serialul este bazat pe cartea cu același nume scrisă de Mick Herron în 2010.

Bonus: Paramount Pictures a publicat un nou trailer pentru mult-așteptatul film „Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise în rolul principal. Producția va avea premiera în cinematografele din România în 27 mai.

6. Comedia romantică SF “Moonshot” este disponibilă pe platforma HBO Max. Producția cu Cole Sprouse și Lana Condor în rolurile principale îi prezintă pe studenții Walt și Sophie care pleacă într-o călătorie de pe Pământ spre Marte pentru a se întâlni acolo cu alți prieteni care locuiesc deja pe Planeta Roșie, care între timp a fost colonizată și terraformată.

7. Noua serie limitată „DMZ” este disponibilă pe HBO Max. Producția se petrece într-un viitor apropiat în care America este scindată de al doilea Război Civil, iar Manhattan s-a transformat într-o zonă demilitarizată (Demilitarized Zone) în care nimeni nu pleacă, nimeni nu intră. Medicul Alma este însă disperată să-și găsească fiul.

8. După o absență de 5 ani, trupa canadiană Three Days Grace revine în România pentru a susține un concert la Arenele Romane din București în 2 octombrie. Biletele au fost puse în vânzare în 31 martie, iar prețurile standard sunt de 119 lei (acces general), 149 lei (pe teren, fără loc, în fața scenei) sau 179 lei (premium, cu loc). (IaBilet)

9. După o pauză de 2 ani, artistul Smiley va reveni pe scenă cu ocazia unui concert care va avea loc la Sala Polivalentă din București în 31 mai, cu începere de la ora 20:00. Biletele au fost deja puse în vânzare și au prețuri promoționale cuprinse între 63 lei și 249 lei. (IaBilet)

10. Serviciul de streaming Disney+ se va lansa în România în 14 iunie. Prețul unui abonament va fi de 30 lei pe lună sau 300 lei pe an, iar platforma va include producții semnate de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Național Geographic şi Star. Printre cele mai populare seriale care vor fi disponibile pe platforma la lansare se numără “The Book of Boba Fett” și “The Mandalorian”, ambele din universul Star Wars. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
A opta ediție a evenimentului “Dracula Film Festival” va avea loc la Brașov în perioada 14-18 octombrie – Cronica de Divertisment
Recomandări pentru petrecerea timpului liber în casă – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău