Filmul “Balanța”, regizat de Lucian Pintilie, a fost restaurat în format digital 4K – Cronica de Divertisment

1. Cunoscutul film românesc “Balanța” din 1992 regizat de Lucian Pintilie a fost restaurat în format digital 4K și va fi proiectat începând de astăzi în principalele cinematografe din țară. Filmul are în distribuție actori precum Maia Morgenstern, Răzvan Vasilescu, Marcel Iureș sau Victor Rebengiuc și oferă o radiografie a ultimilor ani de comunism. Acțiunea se petrece în 1988, când tânăra profesoară Neia se mută în provincie după moartea tatălui ei, fost colonel în cadrul Securității, și îl întâlnește pe Mitică, un medic cu care împărtășește aspirații similare. (Trailer)

2. Tot astăzi apare la cinema și “Little Women” (“Fiicele doctorului March”), bazat pe romanul omonim al scriitoarei Louisa May Alcott. În film, Jo March reflectă asupra vieții sale și spune povestea celor patru surori March, fiecare determinată să-și trăiască viața conform propriilor dorințe. Din distribuție face parte și Emma Watson. (Trailer)

3. Probabil filmul cu cel mai lung titlu din acest an, “Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn” (“Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn”) spune povestea lui Henry Quinn, care face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya cu scopul de a salva o fată din mâinile unui criminal. (Trailer)

4. Dintr-un weekend atât de încărcat nu putea lipsi o animație pentru cei mici. De data aceasta vorbim despre “Latte & the Magic Waterstone” (“Latte și cristalul fermecat”), în care micuța aricioaică Latte trebuie să recupereze un cristal fermecat care va alunga seceta din teritoriul ei. Pentru asta va avea însă nevoie de curaj și de loialitatea prietenilor ei. (Trailer)

5. Începând de duminică, 9 februarie, platforma de streaming HBO Go va transmite al 11-lea sezon al popularului serial de comedie “Modern Family”. Premiera pe platformă are loc la aproximativ 5 luni de la lansarea sezonului în SUA, iar HBO Go va publica câte un episod pe săptămână. Serialul continuă aventurile celor trei familii atât de diferite care provoacă permanent momente amuzante. (Trailer)

6. Joi, 13 februarie, pe platforma de streaming Netflix are loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului “Narcos: Mexico”. Serialul continuă aventurile lui Miguel Ángel Félix Gallardo, liderul cartelului de droguri Guadalajara, care este interpretat de actorul Diego Luna. (Trailer)

7. Celebra serie de filme horror “Saw” va primi în curând un reboot prin intermediului filmului “Spiral”, în care rolurile principale vor fi interpretate de Samuel L. Jackson și Chris Rock. Producătorii au prezentat deja primul trailer înainte de premieră programată pe piața din România în 19 iunie. (Variety)

8. Astăzi, cu începere de la ora 21:00, fanii jazz-ului au ocazia să participe la concertul Jazz On susținut de Adrian Nour împreună cu instrumentiștii săi Alexandru Borsan (clape), Ciprian Pop (chitara), Adrian Flautistu (bass) și Iulian Nicolau (tobe). Evenimentul are loc la Restaurantul Elisabeta din București, iar un bilet costă 59 de lei. (ShowPass)

9. Fanii muzicii clasice îl vor putea asculta sâmbătă, 8 februarie, pe Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, în cadrul unui concert găzduit de Sala Palatului. Alături de orchestra sa, artistul va interpreta Anotimpurile de Vivaldi, dar și multe alte piese celebre ale muzicii clasice. Biletele de acces la eveniment costa între 129 lei și 359 lei. (IaBilet)

10. Artista Feli va susține miercuri, 12 februarie, un concert la localul Hard Rock Cafe din București. Fosta participantă la “Vocea României” are o carieră solo în plină ascensiune după colaborările pe care le-a avut cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R sau Vunk. Biletele costă între 74 lei și 114 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Scream, în premieră la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment
Filmul A Haunting in Venice bazat pe un roman de Agatha Christie, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău