Noul serial House of the Dragon are premiera pe HBO Max în 21 august – Cronica de Divertisment

1. Noul serial “House of the Dragon”, care precede evenimentele din celebra serie “Game of Thrones”, are premiera pe platforma HBO Max duminică, 21 august. Noul serial este bazat pe romanul “Fire and Blood” (“Sânge și foc”) al scriitorului George RR Martin și se petrece cu 200 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones”, iar subiectul abordat va fi sfârșitul Casei Targaryen și evenimentele care vor conduce la startul războiului civil Targaryen. Primul sezon va avea 10 episoade care vor apărea săptămânal în fiecare zi de duminică.

2. Producția horror-SF “Nope” (“Nu”) are astăzi premiera la cinema. Acțiunea se petrece într-o localitate izolată din California, acolo unde locuitorii sunt martorii unei descoperiri stranii și înfiorătoare. Filmul este regizat de Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar și cunoscut pentru producțiile sale horror.

3. Cealaltă premieră a săptămânii este “Where the Crawdads Sing” (“Acolo unde cântă racii”), în care Kya este o fată care trăiește într-o mlaștină din Carolina de Nord și devine principalul suspect al unei crime din cauza faptului că victima este un bărbat cu care a avut cândva o legătură.

4. Al doilea sezon al documentarului “History 101” va avea premiera pe platforma Netflix joi, 25 august. Producția oferă documentare de circa 20 de minute despre o gamă variată de subiecte, de la preferințe culinare până la explorarea spațiului.

5. Documentarul “Running with the Devil: The Wild World of John McAfee” are premiera pe platforma Netflix miercuri, 24 august. Documentarul include imagini video de arhivă și interviuri cu John McAfee, fondatorul antivirusului McAfee care și-a pierdut o mare parte din avere în criza din 2008, iar apoi a fost arestat în Spania în 2020 pentru evaziune fiscală. Britanicul a fost găsit ulterior mort în celula sa din Barcelona înainte de a fi extrădat în Statele Unite.

Bonus: Netflix a publicat un teaser pentru serialul horror „Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities” realizat de producătorul Guillermo del Toro. Serialul va avea opt episoade cu opt povești prin care del Toro își propune să aducă un suflu nou genului horror. Producția va avea premiera pe platforma de streaming în 25 octombrie.

6. Comedia “Official Competition” din 2021 cu Penelope Cruz, Antonio Banderas și Oscar Martinez poate fi urmărită pe platforma HBO Max. Cei trei interpretează rolurile unor actori care încearcă să realizeze cel mai bun film din istorie pe baza dorințelor unui antreprenor miliardar.

7. Noul serial “Bad Sisters” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. O combinație între comedie neagră și dramă, serialul urmărește aventurile susorilor Garvey, care sunt reunite de moartea prematură a mamei lor și de promisiunea de a se proteja întotdeauna una pe cealaltă.

8. Festivalul de jazz și muzică electronică alternativă Smida Jazz Festival are loc în perioada 19-21 august în satul Smida din Rezervația Naturală Apuseni din județul Cluj. Printre artiștii prezenți la festival se numără Nubya Garcia, Kamaal Williams, Black Flower, Islandman și Papatef. Prețul unui bilet de o zi este de 222 lei, în timp ce un abonament pentru toate cele trei zile ale festivalului costă 395 lei. (Smida Jazz Festival)

9. Trupa rock Luna Amară își relansează albumul “Pietre în alb” la 10 ani de la apariția inițială printr-un concert programat duminică, 21 august, în pub-ul Quantic din București. De data aceasta, albumul este lansat pe vinyl, iar prețul unui bilet este de 65 lei. (IaBilet)

10. Artista Delia va susține sâmbătă, 20 august, de la miezul nopții, un concert în clubul K Tribute din Brașov. Concertul va fi precedat de o petrecere în piscină, iar accesul minorilor este interzis. Prețul unui bilet este de 75 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
“The Concert drive-in!” în acest weekend, la Romexpo – Cronică de Divertisment
Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest are loc în acest weekend – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău