Filmul Black Panther: Wakanda Forever este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Black Panther: Wakanda Forever” (“Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”), care face parte din Universul Cinematic Marvel, are astăzi premiera în cinematografele din România. Filmul este regizat de Ryan Coogler și prezintă lupta reginei Ramonda împreună cu Shuri, M’Baku și Dora Milaje pentru a proteja națiunea împotriva marilor puteri după moartea regelui T’Challa. Din distribuție fac parte Martin Freeman, Angela Bassett, Lupita Nyong’o, Danai Gurira și Tenoch Huerta.

2. Cei mici pot merge la cinema la animația “Icare” (“Icar”), în care fiul unui inventator descoperă un copil cu cap de taur care trăiește ascuns. După ce acesta este întemnițat într-un labirint secret, fiul inventatorului încearcă să-și salveze noul prieten.

3. Tot la cinema rulează de azi și producția românească “Insula” în regia Ancăi Damian. Filmul este inspirat din piesa de teatru cu același nume scrisă de Gellu Naum, care la rândul ei este bazată pe o reinterpretare a poveștii lui Robinson Crusoe.

4. Producția europeană a săptămânii la cinema este “Triangle of Sadness” (“Triunghiul tristeții”), în care un cuplu de fotomodele este invitat într-o croazieră de lux. Printre pasageri se numără un oligarh rus și un traficant de arme britanic, iar căpitanul interpretat de Woody Harrelson este alcoolic. Inevitabil, povestea se transformă într-un spectacol grotesc.

5. Noul serial german “1899” produs de Netflix are premiera pe platformă joi, 17 noiembrie. Producția este realizată de echipa apreciatului serial “Dark” și spune povestea unei nave de emigranți europeni care părăsește continentul cu speranța unui viitor mai bun. Călătoria are însă o întorsătură dramatică atunci când echipajul descoperă o altă navă cu emigranți care plutește în derivă pe mare.

6. Noul serial-documentar “Limitless” (“Dincolo de limite”) cu Chris Hemsworth în rolul principal are premiera pe platforma Disney+ miercuri, 16 noiembrie, cu toate episoadele disponibile simultan. Cu ajutorul unor experţi de talie mondială, al familiei şi al prietenilor, actorul se avântă într-o serie de provocări colosale pentru a-şi depăşi propriile limite şi a preveni bolile bătrâneţii înainte ca acestea să se instaleze.

7. Festivalul Național de Teatru continuă până duminică la Teatrul Național, Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior sau ARCUB. La Teatrul Național vor rula piese precum “Oameni singuratici” (vineri, ora 18:00), “Micul Prinț” (sâmbătă, ora 17:00) sau “Scaunele” (duminică, ora 19:00). (Teatrul Național)

8. Sala Radio București găzduiește astăzi de la ora 19:00 un concert al Orchestrei Naţionale Radio, cu Christian Lindberg ca dirijor și solistul Alexandru Moraru la trombon. Prețul unui bilet variază între 48 lei și 80 lei. (IaBilet)

9. Netflix a publicat primul trailer pentru noul film “Glass Onion: A Knives Out Mistery” cu Daniel Craig și Edward Norton. Continuare a producției “Knives Out” din 2019, noul film prezintă călătoria detectivului Benoit Blanc în Grecia pentru a desluși un mister care implică o nouă serie de suspecți.

10. HBO a anunțat anularea popularului serial SF “Westworld”. Lansat în 2016, serialul a avut până acum 4 sezoane, iar al cincilea sezon urma să fie ultimul. Cu toate acestea, HBO a decis să renunțe la producție ca parte a unor măsuri de reducere a costurilor prin care se va concentra mai mult pe filme pe marile ecrane și francize ale unor seriale. (Polygon)

Ți-ar mai putea plăcea
Drama „Air” cu Ben Affleck și Matt Damon, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
Documentarul “colectiv” este propunerea României la premiile Oscar 2021/S-au redeschis cinematografele in Bucuresti – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău