Serialul documentar Robbie Williams, pe Netflix din 8 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “Freelance” (“Bodyguardul: Misiune în junglă”) cu John Cena în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Cena interpretează rolul unui fost agent al forțelor speciale care acceptă să se ocupe de siguranța unei jurnaliste în timpul unui interviu cu un dictator. Acesta din urmă este însă victima unei lovituri de stat chiar în timpul interviului.

2. Drama “The Marsh King’s Daughter” (“Fiica regelui din mlaștină”) apare astăzi în cinematografe și spune povestea Helenei (Daisy Ridley), fiica unui rege al mlaștinilor care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie. Helena va trebui să înfrunte trecutul atunci când află că tatăl ei a evadat din închisoare.

3. Pasionații de filme horror pot urmări la cinema “It Lives Inside” (“Răul din interior”) în care o adolescentă sparge un borcan de sticlă gol al unei prietene, ocazie cu care eliberează o forță demonică străveche care îi răpește prietena.

4. Documentarul românesc “Între revoluții” regizat de Vlad Petri expune prietenia dintre două studente de la Universitatea de Medicină din Bucureşti în anii ’70. Când apar speranțele unei schimbări politice în Iran, Zahra se întoarce acasă și păstrează legătura cu Maria prin scrisori timp de un deceniu.

5. Drama românească “21 de rubini” spune povestea Ninei, o tânără procuroare care are șanse să devină Procuror General al României. Pentru a căpăta mai multe șanse, ea se întâlnește cu un secretar de stat al Guvernului american și cu reprezentanta Comisiei Europene.

6. Premiera europeană a săptămânii este “Anatomie d’une chute” (“Anatomia unei prăbușiri”), în care o scriitoare devine principala suspecta în cazul morții misterioase a soțului ei. Procesul care urmează se transformă într-o călătorie psihologică a relației dintre cei doi.

7. Serialul documentar “Robbie Williams” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 8 noiembrie. Producția explorează trecutul artistului inclusiv prin filmări din perioada în care acesta a fost dependent de droguri, filmări care nu au fost văzute nici măcar de Williams înainte de startul producției la documentar.

8. Filmul documentar “Sly” despre viața și cariera actorului Sylvester Stallone are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Producția retrospectivă analizează modul în care a evoluat Stallone de la rolurile legendare din “Rocky” și “Rambo” până la mai recentă serie de filme “The Expendables”.

9. Al doilea sezon al serialului “Welcome to Wrexham” a avut premiera pe platforma Disney+ în această săptămână. Serialul continuă descrierea modului în care actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney au cumpărat al treilea cel mai vechi club de fotbal din lume, situat în orașul britanic Wrexham.

10. Serviciul de streaming Hulu va produce un spin-off al cunoscutului serial “Prison Break”, care a avut în total 5 sezoane și a rulat în perioadele 2005-2008 și în anul 2017. Pentru moment nu este clar care va fi subiectul noului serial, însă este cert că actorii Wentworth Miller și Dominic Purcell nu vor reveni în rolurile care i-au consacrat, Michael Scofield și Lincoln Burrows. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Primele spectacole pilot pentru persoane vaccinate au loc la Teatrul Național și Opera Română – Cronica de Divertisment
Sezonul trei din „The Deuce” începe luni pe HBO – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău