Filmul de acțiune Ambulance, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “Ambulance” (“Ambulanța: Salvare contracronometru”) în regia lui Michael Bay are astăzi premiera la cinema. Disperat să câștige bani pentru a plăti facturile medicale ale soției, un veteran apelează la ajutorul fratelui său vitreg pentru a jefui o bancă din Los Angeles. Pentru a scăpa de poliție, cei doi ajung în ipostaza de a deturna o ambulanță.

2. Premiera europeană a săptămânii este filmul britanic dramatic “Belfast”. Producția spune povestea izbucnirii și desfășurării conflictului dintre catolici și protestanți de la sfârșitul anilor ‘60 prin ochii unui băiat de 9 ani care își vede amenințate familia și viitorul. Filmul a obținut 7 nominalizări la premiile Oscar.

3. Spectacolul de balet “Giselle” de Adolphe Charles Adam poate fi urmărit duminică, 20 martie, de la ora 18:30, la Opera Națională din București. Prețul unui bilet variază de la 25 lei la 150 lei. (Opera Națională București)

4. Piesa de teatru “Orchestra Titanic” de Hristo Boicev rulează sâmbătă, 19 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Național din București. Piesa este o comedie filosofică și absurdă despre patru persoane aflate într-o gară dezafectată care așteaptă un tren care nu va opri niciodată. Prețul unui bilet este de 40 lei. (Teatrul Național)

5. Orchestra Națională Radio din București găzduiește astăzi de la ora 19:00 evenimentul “Seara Brahms”, care include Concertul nr. 1 în re minor pentru pian și orchestră, op. 15 și Simfonia nr. 1 în do minor, op. 68, cu Nayden Todorov în calitate de dirijor și Horia Mihail la pian. Prețurile biletelor sunt de 30 lei, 40 lei și 50 lei. (Orchestra Națională Radio)

Bonus: HBO Max și Discovery Plus vor fi integrate într-o singură platformă de streaming în viitorul apropiat, ca urmare a faptului că ambele sunt deținute de WarnerMedia. Nu este clar dacă acest lucru se va întâmpla și pe piața din România, întrucât Discovery Plus nu este disponibil în prezent în țara noastră. (Variety)

6. Cântăreață Irina Rimes susține astăzi de la ora 20:00 un concert în Cluj-Napoca la /FormSpace. Prețul unui bilet este de 69 lei, iar persoanele minore nu pot lua parte la eveniment. (IaBilet)

7. Trupa rock Celelalte cuvinte organizează duminică, 20 martie, de la ora 20:00, un concert aniversar la Brașov. Corcertul ar fi trebuit să aibă loc anul trecut și marchează 40 de ani de la înființarea trupei în 1981. În cadrul concertului, trupa va interpreta și melodii de pe cel de-al 11-lea sau album, Clepsidra fără nisip, care a fost lansat oficial în luna noiembrie. (IaBilet)

8. Al doilea sezon al documentarului “Animal” are astăzi premiera pe Netflix. Noul sezon are 4 episoade și explorează universul animalelor în diverse locuri, de la felinele de pradă până la animale cu marsupii și cefalopodele din mediul actvatic.

9. Filmul de animație “Space Jam: A New Legacy” (“Space Jam: O nouă eră”), care a rulat vara trecută în cinematografe, este disponibil acum pe platforma HBO Max. Celebrul jucător de baschet LeBron James își unește forțele cu Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes pentru a câștiga un meci de baschet împotriva unei echipe campioane formată din jucători cu Inteligență Artificială.

10. Serialul dramatic “Kamikaze” poate fi urmărit în România pe platforma HBO Max. Serialul abordează cazul unei fete de 18 ani care rămâne singură după ce părinții și fratele ei mor în urma unui accident aviatic. Julia se vede nevoită să reevalueze toate lucrurile pe care înainte le considera importante în viață.

Ți-ar mai putea plăcea
Primii artiști anunțați pentru Neversea 2020 – Cronica de Divertisment
Al patrulea sezon al serialului dramatic-SF “The Handmaid’s Tale” (“Povestea slujitoarei”) va avea premiera pe HBO Go joi, 29 aprilie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău