Filmul de acțiune Expend4bles cu Jason Statham și Sylvester Stallone, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “Expend4bles” (“Expendables 4: Eroi de sacrificiu”) cu Jason Statham, 50 Cent, Dolph Lundgren și Sylvester Stallone are astăzi premiera la cinema. În cel de-al patrulea film al seriei, echipa de mercenari Expendables se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o armată privată.

2. Fanii filmelor horror pot vedea pe marile ecrane producția “All Fun and Games” (“Jocuri de groază”), în care un grup de adolescenți descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon ce îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

3. Un alt film horror cu premiera la cinema este “Talk to Me” (“Vorbește cu mine”), în care un grup de prieteni intră în posesia unei mâini îmbălsămate și descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia însă o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează forțe supranaturale înspăimântătoare.

4. Drama “Past Lives” (“Din alte vieți”) este o coproducție SUA – Coreea de Sud în care Nora și Hae Sung au o conexiune specială în adolescență și se reîntâlnesc după 20 de ani în New York. Pe parcursul unei săptămâni, ei își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

5. Coproducția româno-polonezo-germană “Mammalia” spune povestea unui bărbat de 39 de ani care pierde controlul asupra unei relații amoroase și, aflat în căutarea partenerei, ajunge într-o comunitate bizară cu ritualuri tulburătoare.

6. Drama “A Man Called Otto” (“Un bărbat pe nume Otto”) cu Tom Hanks în rolul principal, care a avut premiera în cinematografe în luna ianuarie, va putea fi urmărită pe platforma de streaming HBO Max începând de duminică, 24 septembrie. Hanks interpretează rolul unui bărbat care își pierde pofta de viață după moartea soției, dar găsește un nou scop în viață după apariția noilor săi vecini.

7. Thrillerul “Cocaine Bear” (“Ursul narcoman”) cu Ray Liotta poate fi urmărit de duminică, 24 septembrie, pe platforma SkyShowtime. Producția a fost disponibilă la cinema în luna februarie și prezintă un grup de polițiști, infractori, turiști și adolescenți care se întâlnesc într-o pădure unde un urs de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină.

8. Filmul “No One Will Save You” (“Nimeni nu te va salva”) are astăzi premiera pe platforma Disney+. O femeie care locuiește singură în casa părintească are parte de o invazie extraterestră care îi amenință viitorul, dar în același timp o obligă să-și înfrunte trecutul.

9. Netflix a publicat primul teaser-trailer pentru noul serial “Berlin”, un spin-off al popularului serial “Money Heist” cu Pedro Alonso în rolul principal. Serialul este un prequel care îl prezintă într-o altă lumină pe hoțul Berlin înainte ca acesta să se alăture echipei Profesorului din serialul original. Producția va avea premiera pe Netflix în 29 decembrie.

10. Muzeul de Artă Recentă din București găzduiește începând de miercuri, 27 septembrie, expoziția “Efectul Picasso”, în cadrul căreia vor fi expuse 46 de lucrări semnate de artistul spaniol și 50 de lucrări ale artiștilor români care au fost inspirați de acesta. Prețul unui bilet este de 100 lei. (MARe)

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial SF Constellation, pe Apple TV+ din 21 februarie – Cronica de Divertisment
Cinematografele, teatrele și sălile de spectacole se vor putea redeschide de la 1 septembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău