Filmul de acțiune The Beekeeper cu Jason Statham, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune „The Beekeeper” („The Beekeeper: Răzbunare iminentă”) cu Jason Statham și Jeremy Irons are astăzi premiera la cinema. Statham interpretează rolul unui agent secret care descoperă întâmplător o conspirație care ajunge în interiorul Guvernului și decide să elimine corupția pe cont propriu.

2. Comedia românească „Klaus & Barroso” cu Cosmin Micutzu Nedelcu poate fi urmărită la cinema. Un barman trebuie să achite urgent o datorie și își convinge fratele să organizeze împreună o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul.

3. O altă producție românească la cinema este filmul de familie „Superpietonii Zurli”, în care membrii găștii Zurli sunt chemați să salveze situația atunci vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș prin răpirea zebrei Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

4. Filmul SF „Asteroid City” cu Scarlett Johansson și Tom Hanks va avea premiera pe platforma de streaming SkyShowtime sâmbătă, 20 ianuarie. Acțiunea se petrece într-un oraș fictiv din deșert în 1955, când competiția academică Ziua Asteroidului este bulversată de sosirea unui extraterestru.

5. Filmul SF „The Creator” a avut premiera pe platforma de streaming Disney+ în această săptămână. Un fost agent al forțelor speciale este recrutat pentru a-l anihila pe Creatorul unei Inteligențe Artificiale care a dezvoltat o armă care poate pune capăt definitiv războiului dintre AI și omenire.

6. Documentarul „Six Nations: Full Contact” va putea fi urmărit pe platforma de streaming Netflix începând de miercuri, 24 februarie. Producția spune povestea ediției din 2023 a turneului celor sașe națiuni la rugby și este realizată de echipa din spatele „Formula 1: Drive to Survive”.

7. Noul serial „Zorro” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Acțiunea se petrece în California anului 1834, atunci când vechii colonizatori, noul guvern instalat la conducere, oligarhii ruși și francezii se luptă pentru un teritoriu bogat. Populașia locală are de suferit, însă își pune speranțele în eroul Zorro.

8. Paramount+ a publicat primul trailer pentru al doilea sezon al serialului ”Halo”, în care Master Chief John-117 (Schreiber) conduce o echipă împotriva unei amenințări cunoscute drept Covenant, care se pregătește să atace umanitatea.

9. Apple TV+ a publicat primul trailer pentru noul serial dramatic ”The New Look”, în care Ben Mendelsohn interpretează rolul lui Christian Dior, iar Juliette Binoche rolul lui Coco Chanel. Producția este inspirată din fapte reale și prezintă modul în care cei doi designeri s-au lansat în industria de fashion.

10. Netflix a anunțat că planul cu reclame a depășit 23 de milioane de utilizatori lunari activi la nivel global, dintre care 85% petrec pe platformă cel puțin două ore pe lună. În cele 12 țări în care planul cu reclame este disponibil, acesta este ales de aproximativ 30% dintre noii abonați. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Marți, 25 februarie, pe Netflix va avea loc premiera celui de-al cincilea sezon al serialului “Better Call Saul” – Cronica de Divertisment
Serviciul de streaming Disney+ se va lansa în România în 14 iunie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău