Filmul de acțiune The Lost City este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune și aventuri “The Lost City” (“Orașul pierdut”) este premiera săptămânii în cinematografele din România, în special datorită distribuției. O scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) pleacă într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărții ei (Channing Tatum), însă este prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură în junglă. Din distribuție mai fac parte Daniel Radcliffe și Brad Pitt.

2. Filmul românesc al săptămânii este “Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie” în regia lui Andrei Huțuleac. O fetiță grav bolnavă descoperă un copac care o poate transporta în povestea ei preferată: Amintiri din copilărie de Ion Creangă. Filmul este inspirat din fapte reale.

3. La cinema rulează și coproducția româno-bulgară “Fishbone” (“Os de pește”), în care managerul unui camping descoperă un delfin ciuruit de gloanțe și începe o anchetă pe cont propriu împreună cu locuitorii din camping.

4. Producția europeană a săptămânii este drama “Mila” (“Mere”), în care o pandemie provoacă amnezie subită. Filmul se concentrează pe un bărbat și o femeie care încearcă să-și recapete amintirile în cadrul unui program de reabilitare după boala.

5. Noul serial “Moon Knight” din Universul Cinematic Marvel va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ miercuri, 30 martie. Noul serial face parte din Faza 4 a celebrei serii de filme cu supereroi și, pe parcursul a 6 episoade, prezintă povestea mercenarului Marc Spector, care suferă de tulburare de personalitate multiplă și este implicat într-un mister cu zei egipteni.

Bonus. Netflix a anunțat că va produce un serial despre grupul irlandez de muzică U2 împreună cu celebrul regizor J.J. Abrams. Scenariul va fi scris de Anthony McCarten, care a avut un rol similar și pentru “Bohemian Rapsody”, filmul biografic al trupei Quuen. (Profit)

6. Filmul documentar “Trust No One: The Hunt for the Crypto King” va avea premiera pe Netflix miercuri, 30 martie. Producția britanică încearcă să explice evenimentele din jurul morții lui Gerry Cotten, fondatorul unui exchange de criptomonede care a murit misterios în 2018. În urma decesului, 115.000 de clienți au fost păgubiți cu 250 de milioane de dolari, întrucât Cotten era singurul care cunoștea parola de la portofelele “reci” în care erau depozitate criptomonedele.

7. Serialul de comedie “Servant of the People” (“Slujitorul poporului”) cu Volodimir Zelenski în rolul principal este disponibil din nou pe Netflix începând din luna martie. Zelenski interpretează rolul unui profesor care devine președintele Ucrainei și încearcă să ducă o viață obișnuită fără privilegiile care decurg din funcție. Serialul a fost realizat în perioada 2015-2019 și s-a încheiat în același an în care Zelenski a devenit președintele Ucrainei și în viața reală. Serialul este disponibil doar cu subtitrare în limba engleză.

8. Opera Națională București găzduiește astăzi de la ora 18:30 spectacolul “Ernani” de Giuseppe Verdi susținut de Opera de Stat din Ruse. Spectacolul a fost prezentat ultima oară la Opera Națională București în 1981, este regizat de Orlin Anastasov și îl va avea în centrul atenției pe dirijorul Jose Cura, care va gestiona reprezentația a 83 de artiști. (News.ro)

9. Trupa Carla’s Dreams va susține sâmbătă, 26 martie, un concert la Form Space din Cluj-Napoca. Prețul unui bilet este de 90 lei, iar accesul minorilor nu este permis. (IaBilet)

10. Fanii muzicii rock din Brașov vor putea asculta un concert al trupei Cargo sâmbătă, 26 martie, cu începere de la ora 18:00. Spectacolul va avea loc la Rockstadt, iar prețul unui bilet este de 100 lei. Evenimentul este permis pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
„Aquaman and the Lost Kingdom” e disponibil pe platforma de streaming HBO Max începând de marți, 27 februarie – Cronica de Divertisment
Al șaselea sezon al serialului “Peaky Blinders” are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău