Filmul biografic Back to Black despre Amy Winehouse, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul fantastic „Ghostbusters: Frozen Empire” („Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat”) are astăzi premiera la cinema. Vânătorii de fantome trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară după ce descoperirea unei artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică.

2. Filmul românesc „Horia” poate fi urmărit de astăzi la cinema. Producția spune povestea maturizării lui Horia, un adolescent de aproape 18 ani dintr-un sat românesc, care este îndrăgostit de o fată care locuiește în cealaltă parte a țării. După o ceartă cu tatăl lui, Horia face un gest impulsiv și pleacă de acasă pe vechea motoretă Mobra a tatălui său. Drumul îi este îngreunat de Stela, o puștoaică isteață, iar cei doi sunt forțați de împrejurări să călătorească împreună și să depășească o serie de obstacole.

3. Filmul de acțiune „Civil War” („Război civil”) are de asemenea premiera la cinema și prezintă călătoria plină de pericole a unor jurnaliști care merg spre Casa Albă în încercarea de a-i lua un interviu președintelui, în contextul în care o alianță armată a mai multor state americane este pe punctul de a prelua puterea printr-o lovitură de stat.

4. Filmul biografic „Back to Black” („Back to Black: Povestea lui Amy Winehouse”) este disponibil de astăzi pe marile ecrane și prezintă viața și muzica lui Amy Winehouse, prin trecerea de la adolescență la maturitate și crearea unuia dintre cele mai bine vândute albume ale timpului nostru.

5. Premiera de gală a documentarului „Nasty” despre viața și cariera jucătorului de tenis Ilie Năstase va avea loc marți, 16 aprilie, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului din București. Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, iar proiecția specială va avea loc în prezența lui Năstase, Ion Țiriac sau Nadia Comăneci. Prețul biletelor variază între 60 lei și 70 lei. (News.ro, Eventbook)

6. Filmul „Franklin” are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. Michael Douglas interpretează rolul lui Benjamin Franklin, celebrul cercetător cunoscut pentru experimentele sale legate de electricitate. Acțiunea se petrece în decembrie 1776, când Franklin primește misiunea secretă de a călători în Franța în contextul în care independența Statelor Unite este în pericol.

7. Noul serial „Fallout” inspirat din seria de jocuri video cu același nume are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. La 200 de ani după apocalipsă, locuitorii adăposturilor de lux sunt forțați să revină pe planeta-mamă pe care o credeau iradiată și sunt șocați să descopere un univers ciudat și plin de violență.

8. Serialul documentar „Our Living World” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 17 aprilie. Narat de Cate Blanchett, documentarul prezintă conexiunile neștiute dintre diverse vietăți și ecosistemele în care trăiesc acestea.

9. Noul serial „The Sympathizer” bazat pe romanul cu același nume scris de Thanh Nguyen va avea premiera pe platforma de streaming HBO Max luni, 15 aprilie. Producția este un thriller satiric de spionaj despre viața unui spion comunist pe jumătate vietnamez, pe jumătate francez. Acesta se refugiază în Los Angeles, însă descoperă că activitatea sa de spionaj este departe de a se încheia. Actorul Robert Downey Jr. interpretează mai multe roluri în acest film.

10. Netflix a publicat primul trailer pentru filmul de origine franceză „Under Paris” („Sub Paris”), în care o cercetătoare descoperă că un rechin de mari dimensiuni înoată în apele Senei chiar înainte de Campionatele Mondiale de Triatlon de la Paris. Filmul va avea premiera pe platformă în luna iunie.

Ți-ar mai putea plăcea
Al șaselea sezon al serialului The Crown, pe Netflix din 16 noiembrie – Cronica de Divertisment
Filmul de aventuri Uncharted, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău