Filmul de animație “Soul” a fost lansat exclusiv pe platforma Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Filmul SF și psihologic “Inception” (“Începutul”) (2010) poate fi urmărit pe HBO Go de luni, 4 ianuarie. Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoț specializat în furtul de informații din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează. Considerat un fugar internațional, Cobb primește o ultimă misiune care i-ar putea reda viața obișnuită. Filmul este regizat de Christopher Nolan și a obținut 4 premii Oscar. (Trailer)

2. Filmul SF “Gravity” (“Gravity: Misiune în spațiu”) (2013) cu George Clooney și Sandra Bullock în rolurile principale va avea premiera pe HBO Go vineri, 1 ianuarie. Clooney și Bullock interpretează rolurile a doi astronauți care rămân sinistrați în spațiu după ce naveta spațială pe care o foloseau este distrusă. Complet singuri și legați unul de altul de cabluri, cei doi astronauți înaintează prin spațiu cu speranța că vor găsi o soluție salvatoare. (Trailer)

3. Filmul istoric „Midway” („Bătălia de la Midway”) (2019) va avea premiera pe Netflix vineri, 1 ianuarie. Producția abordează bătălia navală care a avut loc în Oceanul Pacific în perioada 4-7 iunie 1942 între Statele Unite și Japonia, la 6 luni de la atacul de la Pearl Harbor. Confruntarea avea să schimbe cursul celui de-al Doilea Război Mondial, ca urmare a victoriei americane în ciuda faptului că japonezii au avut superioritate numerică. Filmul este regizat de celebrul Roland Emmerich și îl are într-unul dintre rolurile principale pe Woody Harrelson. (Trailer)

4. Al 18-lea sezon al documentarului “Hollywood On Set” are premiera vineri, 1 ianuarie, pe HBO Go. În fiecare săptămână va apărea un episod cu evenimente din spatele scenei din timpul producției a trei filme importante care urmează să apară pe marile ecrane. Printre altele, documentarul va include scene realizate în tmpul filmărilor și interviuri cu actori și producători. (IMDB)

5. Documentarul-serial de comedie “History of Swear Words” va fi disponibil pe Netflix de marți, 5 ianuarie. Prezentat de celebrul actor Nicholas Cage, documentarul dezvăluie într-o manieră amuzantă originea, utilizarea, știința și impactul cultural al înjurăturilor. (Trailer)

6. Al treilea sezon al serialului “Cobra Kai” va fi disponibil pe Netflix începând de vineri, 1 ianuarie. Acțiunea se petrece la câțiva zeci de ani după evenimentele din filmul “Karate Kid” (1984), în care Daniel LaRusso, ajuns acum la maturitate, se confruntă din nou cu marele său rival din artele marțiale, Johnny Lawrence. (Trailer)

7. Filmul de animație “Soul” a fost lansat exclusiv pe platforma Disney+. Animația îl are în centrul atenției pe Joe (voce Jamie Foxx), care visează să fie artist de jazz. Planurile sale sunt date peste cap când sufletul său se separă de trup în urma unui accident și ajunge pe tărâmul fantastic “The Great Before”. (Trailer)

8. Netflix a publicat primul trailer pentru noul serial documentar “Pretend It’s a City” regizat de Martin Scorsese. Documentarul îl are în centrul atenției pe criticul Fran Lebowitz, care oferă o perspectivă inedită asupra orașul New York din punct de vedere al turismului, sistemului de transport sau al pieței imobiliare. (Trailer)

9. O nouă versiune a serialului “Sex and the City” va fi realizată de HBO Max sub forma unui serial limitat. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis sunt interesate să joace în noua producție, însă este puţin probabil ca în serie să apară şi Kim Cattrall. (News.ro)

10. Serialul de comedie “Friends” nu mai este disponibil în România pe Netflix începând din 1 ianuarie, la un an după ce a rămas fără licență pe piața americană. “Friends” va putea fi însă urmărit în continuare pe platforma HBO Max, lansată în mai 2020. Aceasta va înlocui actualul HBO Go în România începând cu a doua jumătate a anului viitor. (Pagina de Seriale)

Ți-ar mai putea plăcea
Cronica de Film – Luni începe ultimul sezon din Game Of Thrones
Animația “Turning Red” (“Roșu aprins”) are premiera astăzi în cinematografele din România – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău