Filmul Death on the Nile, inspirat din opera Agathei Christie, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment

1. Fanii romanelor scrise de Agatha Christie pot urmări în acest weekend la cinema producția “Death on the Nile” (“Moarte pe Nil”), bazată pe cartea cu același nume din 1937. Acțiunea se petrece pe vasul de croazieră S.S. Karnak, acolo unde o tânără moștenitoare este ucisă, iar detectivul Hercule Poirot își întrerupe vacanța pentru a descoperi criminalul. În film joacă și actrița Gal Gadot.

2. O alternativă este comedia romantică “Marry Me” (“Mărită-te cu mine”) cu Jennifer Lopez, Owen Wilson și Maluma. Vedeta Kat Valdez (Lopez) și profesorul de matematică Charlie Gilberg acceptă să se căsătorească și abia apoi să se cunoască, însă chiar și așa între cei doi se naște o poveste de dragoste. Filmul include numeroase melodii originale interpretate de Lopez.

3. Tot la cinema rulează și dramedia românească “Lebensdorf”, în care Mimi Brănescu interpretează rolul unui scriitor care se confruntă cu un divorț și cu criza vieții mijlocii. El pleacă din București la Berlin, însă ajunge rapid să oscileze între două femei: soția sa din țară și marea lui dragoste din tinerețe, stabilită între timp în localitatea germană Lebensdorf.

https://www.youtube.com/watch?v=vX0Cw3dmpnE

4. Premiera europeană a săptămânii este producția maghiară “Elk*rtuk” (“Prețul înșelăciunii”) bazată pe fapte reale. O tânără cercetătoare de piață află că șeful ei este implicat în scurgerea unui discurs al premierului, moment în care decide să investigheze cazul pentru a obține o poziție socială mai bună.

5. Serialul-documentar “Inventing Anna” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. O jurnalistă investighează cazul Annei Sorokin, o femeie germană născută în Rusia care între 2013-2017 a locuit în Statele Unite și a pretins că este o femeie bogată din Germania pe nume Anna Delvey cu scopul de a frauda bănci și hoteluri.

6. Filmul distopic Big Bug poate fi urmărit de astăzi pe Netflix. Acțiunea are loc în 2045, când oamenii au cedat aproape complet controlul Inteligenței Artificiale. Roboții decid să înceapă o revoluție împotriva oamenilor, moment în care roboții personali din casa lui Alice o inchid în locuință pentru a o proteja.

https://www.youtube.com/watch?v=N-sWlgFhUGo

7. Două filme din universul Spider-Man vor avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 12 februarie: “The Amazing Spider-Man” (2012) și “The Amazing Spider-Man 2” (2014). Rolul lui Spider-Man este interpretat de Andrew Garfield, în timp ce Emma Stone a jucat în rolul prietenei sale.

8. Artistul britanic James Arthur va susține marți, 16 august, un concert la Arenele Romane din București. Spectacolul trebuia organizat în 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Biletele pentru concert au prețuri de 149 lei (acces general, cu loc), 199 lei (pe teren, fără loc, în fața scenei) și 289 lei (loc premium). (IaBilet)

9. Trupa americană Son Lux va putea fi urmărită într-un concert marți, 19 iulie, la Arenele Romane din București. Inițiată ca un proiect solo al lui Ryan Lott, trupa a ajuns în formula actuală după sosirea chitaristului Rafiq Bhatia și a toboșarului Ian Chang. Prețurile biletelor sunt de 79 lei, 119 lei și 149 lei, cu aceleași facilități menționate la concertul lui James Arthur. (IaBilet)

10. Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc au anunțat oficial că serviciul de streaming SkyShowtime va fi disponibil în România începând din acest an. Portofoliul pentru România va include peste 10.000 de ore de seriale și documentare produse de NBCUniversal, ViacomCBS, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures şi Nickelodeon. Printre serialele din portofoliu se numără și “Billions”, o producție populară care în prezent poate fi urmărită pe HBO Go. Pentru moment nu se știe data exactă a lansării și nici prețul abonamentului lunar. (Pagina de Media)

Ți-ar mai putea plăcea
“Ad Astra” (2019), cu Brad Pitt în rolul principal, va avea premiera pe HBO Go duminică, 12 iulie – Cronica de Divertisment
John Wick: Chapter 4 cu Keanu Reeves, premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău