Filmul “Black Panther: Wakanda Forever” va fi disponibil din 1 februarie pe platforma Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “Plane” (“S.O.S.: Aterizare forțată”) cu Gerard Butler în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Butler interpretează rolul unui pilot de avion care în urma unui fulger reușește o aterizare forțată pe o insulă sfâșiată de război. Pasagerii sunt luați prizonieri, iar pentru a-i salva pilotul apelează la ajutorul unui criminal transportat de FBI cu avionul.

2. Drama europeană “Close” poate fi urmărită de astăzi în cinematografe. Producția oferă o perspectivă inedită asupra prieteniei dintre Léo şi Rémi, care la 13 ani simt primele semne ale adolescenței, iar acestea le pun intimitatea relației la grea încercare.

3. Producția europeană “Holy Spider” (“Păianjenul sfânt”) are la bază cazul real al criminalului iranian Saeed Hanaei, care a ucis 16 femei în 2000 și 2001. În film, un caz asemănător este investigat de o jurnalistă în orașul iranian Mashhad, iar aceasta descoperă că ucigașul este considerat de mulți locuitori un erou.

4. Comedia britanică “What’s Love Got to Do with It?” (“Și dragostea unde e?”) o are în centrul atenției pe Zoe, care filmează călătoria unui prieten pakistanez care pleacă spre Lahore pentru a se căsători cu o femeie pe care nu o cunoaște, aleasă de părinții lui. Pe parcursul călătoriei, Zoe începe să se gândească dacă are ceva de învățat din această abordare a vieții asupra căsătoriei.

5. Documentarul “Pamela, a Love Story” are premiera pe platforma de streaming Netflix marți, 31 ianuarie. Producția spune povestea vieții Pamelei Anderson, care în copilărie a fost abuzată sexual și a cărei viață s-a schimbat radical la 22 de ani când a apărut pe coperta revistei Playboy.

6. Noul serial “Shrinking” în care joacă și actorul Harrison Ford are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. Un terapeut trece prin momente dificile după moartea soției sale și decide să fie extrem de sincer în relația cu clienții săi, chiar dacă asta înseamnă să ignore regulile. În mod surprinzător, el descoperă că noua metodă produce schimbări majore în bine pentru clienți.

7. Comedia “Shotgun Wedding” cu Jennifer Lopez și Josh Duhamel are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Cei doi interpretează rolurile a doi îndrăgostiți care își invită familiile la nuntă exact în perioada în care relația lor se răcește. În plus, cei doi miri și invitații lor se trezesc ostatici la propria lor nuntă.

8. Filmul “Black Panther: Wakanda Forever” (“Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”), care face parte din Universul Cinematic Marvel și a avut premiera în cinematografe în 11 noiembrie, va fi disponibil din 1 februarie pe platforma Disney+. Filmul este regizat de Ryan Coogler și prezintă lupta reginei Ramonda împreună cu Shuri, M’Baku și Dora Milaje pentru a proteja națiunea împotriva marilor puteri după moartea regelui T’Challa. Din distribuție fac parte Martin Freeman, Angela Bassett, Lupita Nyong’o, Danai Gurira și Tenoch Huerta.

9. Netflix a publicat primul trailer pentru “Rebel Moon”, un film SF în două părți regizat de Zack Snyder pe baza unui scenariu pe care l-a scris pentru seria originală “Star Wars” și care a fost respins. În film, o tânără războinică trebuie să-și găsească aliați în planetele vecine pentru a lupta împotriva tiranicului împărat regent Balisarius. Din distribuție mai face parte și Anthony Hopkins. Filmul va avea premiera pe Netflix în 22 decembrie.

10. Carla’s Dreams va susține un concert la Hard Rock Cafe din București duminică, 29 ianuarie, cu începere de la ora 21:00. Prețurile biletelor sunt de 99 lei (în picioare, în fata scenei) sau 169 lei (cu loc la masă, în sală). (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Scream, în premieră la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment
Filmul Death on the Nile, inspirat din opera Agathei Christie, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău