Filmul Everything Everywhere All at Once, nominalizat la 11 premii Oscar, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Everything Everywhere All at Once” (“Orice, oriunde, oricând”), nominalizat la 11 premii Oscar, printre care și la Cel mai bun film, are astăzi premiera în cinematografe. Evelyn Wang, o imigrantă chineză trecută de prima tinerețe, pornește într-o aventură nebunească în care ea este singura care poate salva lumea explorând universuri paralele și conectându-se la alte vieți pe care le-ar fi putut avea.

2. Celebrul film “Titanic” produs de James Cameron în 1997 cu Leonardo di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale poate fi urmărit începând de astăzi în versiune 3D în cinematografele din întreaga țară. Producția este o poveste de dragoste între o adolescentă americancă de 17 ani și un pasager de la clasa a treia în timpul singurei călătorii a vasului Titanic.

3. Channing Tatum și Salma Hayek pot fi urmăriți la cinema în producția “Magic Mike’s Last Dance” (“Magic Mike: Ultimul dans”). Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă și ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat, însă aceasta ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită.

4. Cei mici pot urmări la cinema animația “Pil” (“Aventurile lui Pil”), în care o fată orfană care locuiește pe străzi se deghizează în prințesă și ajunge fără voia ei să lupte pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului de odiosul Tristain, uzurpatorul tronului.

5. Producția europeană a săptămânii este “As bestas” (“Bestiile”), în care Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galiciei, însă refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

6. Comedia romantică “Your Place or Mine” cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în rolurile principale are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Debbie și Peter sunt cei mai buni prieteni, însă au personalități complet diferite și decid să facă schimb de locuințe pentru o săptămână cu scopul de a descoperi dacă au nevoie cu adevărat de lucrurile după care tânjesc.

7. Documentarul “Full Swing“ despre lumea golfului va avea premiera pe Netflix miercuri, 15 februarie. Producția oferă o perspectivă inedită asupra turneelor de golf din circuitul PGA Tour de pe parcursul unui sezon, astfel că fanii sportului vor avea ocazia să-și urmărească sportivii preferați atât pe terenul de golf, cât mai ales în afara lui.

8. Mini-seria documentară “Death in the Dorms” va avea premiera pe platforma Disney+ miercuri, 15 februarie. Producția în 6 episoade prezintă cazurile a 6 studenți care au fost uciși în campusurile americane.

9. SkyShowtime a amânat cu două săptămâni lansarea platformei de streaming pe piața din România. Inițial, platforma urma să fie disponibilă începând din 14 februarie, însă lansarea va avea loc acum în 28 februarie. Prețul abonamentului va fi de 4 euro pe lună. (SkyShowtime)

10. Organizatorii festivalului de muzică Summer Well au anunțat primii artiști care vor urca pe scenă la ediția din acest an programată în perioada 11-13 august: Florence + The Machine, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia și Kid Francescoli. În prezent, prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile ale festivalului costa 575 lei + 6% taxe. (Summer Well)

Ți-ar mai putea plăcea
Cinemateca oferă o serie de filme clasice pe platforma online în această perioadă – Cronica de Divertisment
Toate filmele din seria Home Alone – Singur acasă, de astăzi pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău