Filmul “Ford v Ferrari” (2019) va fi disponibil începând de duminică, 26 iulie, pe HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Încă patru filme din universul “Star Wars” sunt disponibile de astăzi pe HBO Go. De data aceasta, serviciul de streaming propune trilogia originală formată din “Episode IV – A New Hope” (1977), “Episode V – The Empire Strikes Back” (1980) și “Episode VI – Return of the Jedi” (1983). În plus, tot de astăzi este disponibil și filmul “Rogue One: A Star Wars Story” (2016) din același univers cinematografic. Episoadele I – III ale seriei sunt deja disponibile pe platformă, la fel ca și producția “Solo: A Star Wars Story” (2018). (Trailer)

2. Filmul “Ford v Ferrari” (2019) va fi disponibil începând de duminică, 26 iulie, pe HBO Go. Producția a rulat și în cinematografele din România sub numele “The Grand Challenge: Le Mans ’66” (“Marea provocare: Le Mans ’66”). Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea victoriei înregistrate de Ford în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966 în fața marilor rivali de la Ferrari. Matt Damon interpretează rolul designerului Carroll Shelby, în timp ce Christian Bale este pilotul Ken Milles, care are misiunea de a trece primul linia de sosire. (Trailer)

3. Al patrulea sezon al serialului-documentar “Inside the World’s Toughest Prisons” va avea premiera pe Netflix miercuri, 29 iulie. Mai mulți jurnaliști de investigație se oferă voluntari pentru a deveni deținuți în câteva dintre cele mai dure închisori din lume. Al treilea episod al sezonului este dedicat unei închisori de maximă securitate din Craiova. (Trailer)

4. Tot din 29 iulie, pe Netflix este disponibil și filmul “Hater”, o producție poloneză care prezintă povestea unui tânăr care descoperă succesul în lumea întunecată a campaniilor de denigrare pe rețelele sociale. Problemele apar când atacurile lui virtuale încep să aibă urmări grave în viața reală. (Trailer)

5. Documentarul “The Speed Cubers” (“Speedcubing: Pasionații de cub Rubik”) produs de Netflix poate fi urmărit de asemenea din 29 iulie. Documentarul prezintă legăturile speciale și spiritul competitiv neobișnuit dintre cei care luptă să doboare recordurile mondiale la rezolvarea celebrului cub Rubik. (Trailer)

Bonus: Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), explică într-un amplu interviu modul în care va avea loc ediția din acest an a evenimentului, programată în perioada 31 iulie – 9 august. Toate proiecțiile din cadrul TIFF 2020 vor avea loc în aer liber. (Hotnews)

6. Fanii cei mici ai seriei “Transformers” vor putea urmări de joi, 30 iulie, serialul de animație “Transformers: War for Cybertron”, care va fi disponibil pe Netflix. Pe măsură ce rasele de roboți Autoboti și Decepticoni își răvășesc planeta în timpul unui raboi civil, doi lideri ies la iveală pentru a pune capăt tuturor conflictelor. (Trailer)

7. Palatul Elisabeta din Parcul Herăstrău din București s-a redeschis pentru public începând din 23 iulie. Vizitatorii au acces în Salonul Mihai I, Galeria de Artă Contemporană, Salonul Carol I și Elisabeta, Salonul Alb, Biroul Majestății Sale, Sala Regilor, Holul de Marmură și Sufrageria Mare. În palat sunt expuse uniformele militare ale regelui Mihai I, colecția de costume populare a reginei Elena, decorații și ordine regale. Palatul poate fi vizitat de joi până duminică în intervalele 10.00 – 13.00 și 14.00 – 17.00, iar prețul unui bilet este de 40 lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari. (Urban)

8. Teatrul Regal din București găzduiește astăzi la ora 19:00 piesa de teatru “Cum se duce totul dracu”, în care doi necunoscuți decid să se căsătorească după o simplă aventură. În scurt timp, aparenta dragoste se transformă într-un câmp de luptă. Cel mai accesibil bilet costă 70 de lei, iar spectatorii trebuie să cumpere cel puțin două bilete. (Eventim)

9. Trupa Vama va susține un concert în aer liber la Arenele Romane din București miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 21:00. Organizatorii oferă doar 500 de locuri, iar între grupuri vor exista trei locuri libere la dreapta și la stânga pentru asigurarea distanțării sociale. Biletele de acces au prețuri cuprinse între 135 lei și 177 lei. (IaBilet)

10. Celebra trupă “The Rolling Stones” a lansat single-ul “Scarlet”, înregistrat cu chitaristul Jimmy Page în anii 1970. Single-ul va fi inclus în varianta din 2020 a albumului “Goats Head Soup”, care cuprinde setlistul original din 1973, remixat, dar şi demo-uri şi interpretări live. Lansarea albumului este programată pentru 4 septembrie. (News)

Ți-ar mai putea plăcea
Jocul “World of Warcraft: Shadowlands” va fi lansat oficial luni, 23 noiembrie – Cronica de Divertisment
Sezoane noi din serialele SF Star Trek: Picard și Raised by Wolves, pe platformele de streaming – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău