Filmul Glass Onion: A Knives Out Mystery cu Daniel Craig și Edward Norton, disponibil de azi pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Filmul biografic și muzical “I Wanna Dance with Somebody”, care spune povestea cântăreței Whitney Houston, are astăzi premiera în cinematografele din România. Producția urmărește parcursul acesteia de la începutul obscur la statul de legendă și abordează inclusiv moartea prematură a artistei din 2012. Rolul cântăreței este interpretat de Naomi Ackie.

2. Tot astăzi apare la cinema și animația “Lyle, Lyle, Crocodile” (“Lilu, Lilu, Crocodilu”). Bazată pe cartea pentru copii cu același nume, producția spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în New York.

3. Noul film “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, cu Daniel Craig și Edward Norton printre protagoniști, are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Producția este un sequel pentru “Knives Out” în care detectivul Benoit Blanc călătorește pe o insulă din Grecia la petrecerea anuală a unui miliardar. Când unul dintre participanții la petrecere moare, toată lumea devine brusc suspectă, iar Blanc se implică în rezolvarea cazului.

4. Mini-seria “The Witcher: Blood Origin” va avea premiera pe platforma Netflix duminică, 25 decembrie. Producția se petrecere cu 1200 de ani înainte de evenimentele din serialul “The Witcher” și spune povestea a șapte proscriși care s-au unit pentru a luptă împreună împotriva unei forțe de neoprit.

5. Filmul “Top Gun: Maverick” cu Tom Cruise în rolul principal, care a avut premieră la cinema în luna mai, este disponibil de astăzi pe platforma Paramount+. Producțiile de pe această platformă vor putea fi urmărite în România pe platforma de streaming SkyShowtime, care va fi lansată în țara noastră în primul trimestru al anului 2023.

6. Serviciul de streaming Hayu deținut de NBCUniversal este disponibil de la sfârșitul acestui an și pe piața din România. Dedicat spectacolelor de tip reality-show, serviciul oferă peste 300 de emisiuni, printre care “The Real Housewives”, “Below Deck”, “Million Dollar Listing” sau “Keeping Up With the Kardashians”. Prețul unui abonament lunar este de 5 euro. (Hayu)

7. HBO Max a anunțat câteva dintre cele mai atractive titluri care vor fi disponibile pe platforma de streaming în cursul anului 2023. Pe listă figurează, printre altele, noul serial dramatic “The Last of Us”, seria limitată “White House Plumbers” sau serialul de animație pentru adulți “Velma”.

8. Noul abonament cu reclame disponibil pe Netflix a înregistrat rezultate mult sub așteptări în luna noiembrie, potrivit datelor colectate de firma de analiză de date Antenna. Astfel, doar 9% dintre noile abonamente din luna noiembrie au fost pentru planul cu reclame. De asemenea, 43% dintre acești abonați sunt de fapt abonați care au făcut downgrade de la un abonament mai scump, în timp ce numai 57% sunt abonați noi sau foști abonați. Abonamentul cu reclame costă 7 dolari pe lună și este disponibil pentru moment în Statele Unite. (Wall Street Journal)

9. Noul film “Avatar: The Way of Water” a înregistrat venituri globale de 435 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare, mai puțin decât așteptările specialiștilor și mai puțin decât alte două filme lansate în pandemie, “Spider-Man: No Way Home” cu 600 de milioane și “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” cu 442 de milioane. În Statele Unite, filmul a generat încasări de 134 de milioane de dolari, cu care ocupă doar locul 5 în clasamentul pentru anul 2022, în timp ce piețele internaționale au generat încasări de 301 milioane de dolari. Din suma totală de 435 de milioane de dolari, 48 de milioane au fost încasați în cinematografe IMAX, ceea ce reprezintă 11% din încasări, ocazie cu care filmul ocupă locul 2 în topul celor mai bune weekenduri de debut la IMAX din istorie. În România, filmul a avut încasări de 6,3 milioane de lei în primul weekend de la lansare, cu care a depășit fostul lider al anului 2022, filmul “Teambuilding”, care înregistrase 4,9 milioane de lei în primul weekend de lansare. (Variety, Media Play News, Cinemagia)

10. Trupa germana de power metal Powerwolf va reveni în România și va susține un concert la centrul comercial Romexpo din București în 6 iunie 2023. Primele bilete au fost deja puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 99 și 399 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Cronica de Divertisment – Mini-seria Cernobîl este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Go
Filmul românesc “Maria, Regina României” este disponibil din luna decembrie pe HBO Go – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău