Filmul “Joker” va fi disponibil pe platforma HBO Go începând de duminică, 15 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Filmul “Joker”, care s-a bucurat de succes la lansarea în cinematografe în 2019, va fi disponibil pe platforma HBO Go începând de duminică, 15 noiembrie. Filmul dă numele unui personaj disprețuit de societate interpretat de Joaquin Phoenix. Joker își pierde mințile în urma unui talk-show moderat de Murray Franklin, care este interpretat de Robert de Niro. (Trailer)

2. Filmul SF “Insurgent” (2015) poate fi urmărit de duminică pe Netflix. Continuare a producției “Divergent”, filmul reia povestea lui Tris și Four, care sunt urmăriți de Jeanine, liderul facțiunii Erudiților. Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune. (Trailer)

3. Al patrulea și ultimul sezon al serialului “Mr. Robot” va putea fi urmărit de duminică pe HBO Go. Serialul dramatic îl are în centrul atenției pe Elliot Alderson, un inginer de cyber-security care se implică într-un grup de hackeri după ce este recrutat de liderul lor misterios interpretat de Christian Slater. Rolul principal îi aparține lui Rami Malek, câștigător al premiului Oscar pentru interpretarea lui Freddie Mercury din “Bohemian Rhapsody”. (Trailer)

4. Filmul SF “First Man” (“Primul om pe lună”) (2018) va avea premiera pe platforma Netflix miercuri, 18 noiembrie. Ryan Gosling interpretează rolul lui Neil Armstrong, care a devenit în 1969 primul om care a pus piciorul pe Lună. Producția spune povestea completă a acestei misiuni, de la primele sale eșecuri din 1961 și până la performanța remarcabilă obținută de NASA opt ani mai târziu. (Trailer)

5. Serialul dramatic “Industry” (“Lumea financiară”) a avut recent premiera pe platforma HBO Go. Producția originală HBO analizează modul în care mediile financiare sunt organizate pe bază de privilegii, promițând recompense pe merit. În centrul atenției este un grup de absolvenți economiști care luptă pentru ascensiune pentru posturi permanente la o bancă de top. (Trailer)

6. Cea de-a 14-a ediție a festivalului de jazz Transilvania Jazz Festival va avea loc online astăzi și mâine. La eveniment participă artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România. În fiecare dintre cele două zile spectacolele încep la ora 19:00, au o durată de 3 ore și sunt transmise în direct gratuit pe canalul de Youtube al evenimentului. (Transilvania Jazz Festival)

7. Metallica va susține sâmbătă un concert online cu caracter caritabil care va fi transmis în direct pe platforma Nugs.tv. Trupa va concerta de la sediul din nordul Californiei, iar toate veniturile vor fi donate propriei fundații caritabile. Prețul unui bilet este de 15 dolari, iar fanii vor putea urmări concertul live sau în termen de 48 de ore. (Metallica)

8. Palatul Șuțu din București va găzdui începând de miercuri, 18 noiembrie, expoziția “Moda în Bucureștiul interbelic”. Noua expoziție va prezenta publicului costume purtate în perioada interbelică, accesorii vestimentare sau ansambluri decorative interioare. În plus, vor fi expuse imagini ale orașului cu arhitectură modernă și arterele aglomerate cu pietoni, mașini, birturi și terase. (Hotnews)

9. Ediția din acest an a târgului de carte Gaudeamus are loc online în perioada 16-22 noiembrie. Editurile își vor prezenta oferta de carte pe site-ul oficial al evenimentului, iar o serie de lansări de carte vor fi transmise în direct zilnic în intervalul 10:00 – 20:00. (Gaudeamus)

10. A patra ediție a Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, va avea loc online între 16 și 22 noiembrie. Printre titlurile care vor fi “încercate” se numără Call of Duty: Warzone, Fall Guys, Fortnite sau Among Us. În plus, participanții vor descoperi cele mai noi jocuri românești lansate în acest an: PositronX, versiunea Early Access a Door Kickers 2: Task Force North sau The Equinox Hunt. (Bucharest Gaming Week)

Ți-ar mai putea plăcea
Mai multe teatre din România transmit în această perioadă spectacole online – Cronica de Divertisment
Filmul de aventuri „Jungle Cruise” și horror-ul rusesc „Sputnik”, premierele săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău