Recomandări pentru petrecerea timpului liber în casă – Cronica de Divertisment

1. Într-o perioadă în care aproape toate competițiile sportive au fost suspendate, filmul italian “Ultras” oferă o perspectivă inedită despre viața fanilor înfocați din Seria A. Sandro este liderul galeriei echipei Napoli, însă în urma unor evenimente violente acestuia îi este interzis accesul pe stadioane. Într-un astfel de moment, el începe să realizeze că există și alte lucruri importante în viață în afară de fotbal. Producția este disponibilă pe platforma de streaming Netflix începând de astăzi. (Trailer)

2. Netflix propune tot de astăzi un documentar special pentru fanii sporturilor cu motor. În “Fangio: El hombre que domaba las maquinas” (“Fangio: Omul care a îmblânzit mașinile”) aflăm detalii despre viața și cariera lui Juan Manual Fangio, care a câștigat cinci titluri de campion în Formula 1 în anii ‘50. (Trailer)

3. Pe platforma de streaming HBO Go este disponibil din această săptămână al doilea sezon al serialului “My Brilliant Friend” (“Prietena mea genială”). Serialul este despre o femeie în vârstă care începe să scrie despre prietenia pe care o are de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă în anii ‘50 pe străzile din Napoli. (Trailer)

4. Luni, 23 martie, pe platforma Netflix va avea loc premiera primului scurtmetraj anime realizat în format 4K HDR, Sol Levante. Desenat manual, acest anime este un proiect experimental realizat de Netflix împreună cu Production IG, unul dintre cei mai cunoscuți producători de anime-uri din Japonia. (Trailer)

5. Festivalul George Enescu prezintă pe site-ul oficial înregistrări de la edițiile din 2018 și 2019 ale evenimentului. Astfel, în perioada 18-25 martie este transmis spectacolul Orchestrei și Corului Maggio Musicale Fiorentino, cu Fabio Luisi ca dirijor și Sergei Krylov la chitară. Spectacolul are o durată de circa 90 de minute. (Festivalul George Enescu)

6. Teatrul Țăndărică transmite pe pagina sa de Facebook mai multe spectacole pentru copii. În program figurează “Rățușca cea urâtă”, “Crăiasa zăpezii”, “Motanul încălțat” sau “Micul Prinț”. Transmisiunile pot fi urmărite timp de 90 de minute începând cu ziua și ora programată. (Teatrul Țăndărică)

7. Opera de Stat din Viena transmite gratuit pe internet până în 2 aprilie 12 spectacole care ar fi trebuit să aibă loc cu public în această perioadă. Fiecare spectacol este disponibil pe platforma online timp de 24 de ore și va avea premiera online în cursul serii, între 18:00 – 20:00, ora României. (Urban)

8. Metropolitan Opera din New York a anunțat că transmite gratuit pe internet o serie de spectacole din ultimii 14 ani. În total, peste 700 de spectacole vor fi disponibile pe platforma online care va putea fi accesată și de pe telefoanele mobile sau Smart TV-urile Samsung. (Metropolitan Opera New York)

9. Concertele susținute în ultima perioadă de Filarmonica din Berlin (Berliner Philharmoniker) pot fi urmărite gratuit pe internet până în 31 martie prin introducerea codului BERLINPHIL. În total sunt disponibile peste 40 de spectacole, dar și interviuri cu protagoniștii și documentare. (Berliner Philharmoniker)

10. Postul de televiziune FilmBox va lansa în România în august 2020 noua platformă de streaming FilmBox Plus. Serviciul reprezintă o variantă îmbunătățită a actualei platforme FilmBox Live și va oferi canale liniare bazate pe inteligență artificială și o selecție de filme, seriale și programe tematice (Pagina de Seriale)

Ți-ar mai putea plăcea
Al patrulea sezon al serialului dramatic-SF “The Handmaid’s Tale” (“Povestea slujitoarei”) va avea premiera pe HBO Go joi, 29 aprilie – Cronica de Divertisment
Primele detalii despre noul film Avatar: The Way of Water – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău