Filmul SF Rebel Moon are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Filmul cu supereroi “Aquaman and the Lost Kingdom” (“Aquaman și regatul pierdut”) este premiera săptămânii în cinematografele din România. Jason Momoa revine în rolul lui Aquaman, care apelează la fratele său Orm pentru o nouă confruntare cu Black Manta, care deține o putere malefică.

2. Drama sportivă “Next Goal Wins” (“Golul victoriei”) apare astăzi la cinema și spune povestea naționalei de fotbal a teritoriului insular Samoa Americană, care angajează un antrenor interpretat de Michael Fassbender după o înfrângere istorică cu 31-0 în fața Australiei.

3. Filmul cu tematică de sărbători “Christmas on Cobbler Street” (“Crăciunul pe strada Cizmarului”) este disponibil de astăzi în cinematografe și spune povestea unei fetițe de 11 ani care călătorește clandestin și ajunge în atelierul unui cizmar.

https://www.youtube.com/watch?v=cn7PTiATQcw

4. O tematică similară are și filmul “There’s Something în the Barn” (“Haos în Ajun de Crăciun”), în care o familie americană moștenește o fermă în munții norvegieni și se confrunta cu o creatură vicleană din folclorul scandinav: spiridușul de hambar.

5. Cei mici pot vedea la cinema și animația “Miraculous: Ladybug & Cat Noir, the Movie” (“Miraculos: Buburuza și Motan Noir – Filmul”), în care adolescenții Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste devin puternicii supereroi Buburuza și Motan Noir și își unesc forțele pentru a proteja Orașul Luminilor de un individ periculos ticălos cunoscut sub numele de Hawk Moth.

6. Filmul SF “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, una dintre cele mai așteptate producții Netflix din acest an, are astăzi premiera pe platforma de streaming. Kora (Sofia Boutella), o străină cu un trecut misterios, devine singura șansă la supraviețuire pentru o comunitate de fermieri când tiranul Balisarius descoperă că aceștia și-au vândut recoltele către liderii unui grup de insurgenți.

7. “Fast X” (“Furios și iute X”), cel mai recent film din seria “Fast & Furious”, care a avut premiera în cinematografe în mai 2023, poate fi urmărit pe platforma de streaming SkyShowTime începând de sâmbătă, 23 decembrie. Dom Toretto (Vin Diesel) și familia sa se confruntă acum cu fiul unui rege brazilian al drogurilor care caută răzbunare după eliminarea tatălui său din joc de către aceștia.

8. HBO Max a publicat primul teaser trailer pentru noua mini-serie originală “The Regime”, care va avea premiera în 4 martie 2024 și care îi are printre protagoniști pe Kate Winslet și Hugh Grant. Mini-seria abordează evenimentele petrecute pe parcursul unui an în viața unui regim autocratic aflat pe punctul de a se destrăma.

9. Apple a anunțat că va produce încă un serial SF pentru platforma de streaming Apple TV+. De data aceasta este vorba despre adaptarea romanelor “The Murderbot Diaries” scrise de Martha Wells prin intermediul unui sezon de 10 episoade care îl va avea în rolul principal pe Alexander Skarsgård. Seria de cărți îl are în centrul atenției pe un hibrid om-robot care găsește o metodă de a încălca modul în care a fost programat și devine independent. (The Verge)

10. Armin Van Buuren se numără printre primii artiști conformați pentru ediția de anul viitor a festivalului SAGA din București, care va avea loc în perioada 5-7 iulie 2024. Pe lista artiștilor din primul val se mai numără ARTBAT, Dennis Lloyd, James Hype, Loreen, Nico Moreno și Raye. Biletele sunt deja disponibile la prețuri promoționale de 400 lei pentru un abonament pentru toate zilele festivalului. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Festivaluri de teatru, jazz și filme de animație au loc în weekend în întreaga țară – Cronica de Divertisment
Filmul Nightmare Alley cu patru nominalizări la Oscar are premiera la cinema – Cronica de Divertisment