“Star Trek: Picard” are premiera săptămâna viitoare – Cronica de Divertisment

1. La 25 de ani de la lansarea filmului “Bad Boys” (“Băieți răi”), Will Smith și Martin Lawrence revin în rolurile detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett în “Bad Boys for Life” (“Băieți răi pe viață”). Mike este urmărit de un clan de interlopi, iar Marcus acceptă să-l ajute, în ciuda faptului că intenționa să se retragă din activitate. Cei doi vor avea parte de urmăriri, cascadorii și diverse surprize comice pe străzile din Miami. (Trailer)

2. Cealaltă premieră a săptămânii în cinematografele din România este “Dolittle”, o comedie de familie în care doctorul John Dolittle interpretat de Downey Jr. pornește într-o călătorie pentru a găsi un leac după îmbolnăvirea unei tinere regine. În aventura sa, doctorul este acompaniat de o serie de animale exotice, printre care o gorilă fricoasă (voce: Remi Malek) și un papagal încăpățânat (voce: Emma Thompson). (Trailer)

3. Cinema Elvire Popesco din București organizează în perioada 17-19 ianuarie evenimentul “Oscar Weekend”, în cadrul căruia va proiecta o serie de filme care au fost nominalizate la premiul Oscar pentru “Cel mai bun film”. În plus, programul include și câteva filme internaționale propuse pentru categoria “Cel mai bun film străin”. Biletele de acces costă 15 lei indiferent de film. (Eventbook)

4. Luni, 20 ianuarie, pe platforma de streaming HBO Go are loc premiera serialului Avenue 5, care abordează un gen mai puțin obișnuit: comedie spațială. Serialul îl are ca personaj principal pe Ryan Clark, capitanei navei spațiale de croazieră Avenue 5, care are rolul de a-i distra pe turiștii spațiali. (Trailer)

5. Miercuri, 22 ianuarie, pe platforma de streaming Netflix apare serialul-documentar “Pandemic: How to Prevent an Outbreak” (“Pandemia: Virusul gripal”). Documentarul arată modul în care medicii luptă împotriva virusului gripal anual și explică de ce populația nu este pregătită să facă față unei gripe la nivel global. (Trailer)

6, Începând de joi, 23 ianuarie, fanii “Star Trek” vor putea urmări pe platforma de streaming Amazon Prime Video noul serial “Star Trek: Picard”. Patrick Stewart revine în rolul legendarului căpitan Jean-Luc Picard, iar acțiunea se petrece după evenimentele din serialul “Star Trek: The Next Generation”, care a avut premiera în 1987. (Trailer)

7. Netflix a anunțat că renunță, cel puțin pentru moment, la realizarea unui al treilea sezon din popularul serial “Mindhunter”, ca urmare a faptului că actorii principali și regizorul David Fincher sunt implicați în prezent în alte proiecte Netflix. Sezonul 2 al serialului a avut premiera în urmă cu cinci luni, însă nu s-a bucurat de un succes la fel de mare ca primul sezon. (Deadline)

8, HBO a anunțat că serialul “House of the Dragon” derivat din “Game of Thrones” ar putea fi lansat în 2022. Bazat pe romanul “Fire and Blood” al lui George R. R. Martin, noul serial are acțiunea plasată cu 300 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones”. Serialul va fi disponibil pe platformele HBO Go și HBO Max. (News.ro)

9. Marți, 21 ianuarie, Orchestra Simfonică București susține primul concert al noului sezon muzical la Cinema Pro din București. Evenimentul are loc între orele 19:00 – 21:00, iar programul muzical include lucrări compuse de Albinoni, Brahms, Ceaikovski, Dvorak, Rossini și Strauss. Biletele costă între 50 lei și 110 lei. (IaBilet)

10. Tarja Turunen, fosta voce a trupei Nightwish, va susține joi, 23 ianuarie, un concert la Circul Metropolitan din București. Solista finlandeză va cânta numeroase hituri de muzică simfonică rock, iar concertul va fi înregistrat pentru a fi lansat pe DVD și va beneficia de o serie de proiecții speciale. Prețurile biletelor variază între 150 lei și 360 lei. (Eventim)

Ți-ar mai putea plăcea
Premiera săptămânii în cinematografele din România este muzicalul “West Side Story” – Cronica de Divertisment
Noul serial SF german “Tribes of Europa” (“Triburile Europei”) are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău