Filmul SF “The Midnight Sky” cu George Clooney în rolul principal are premiera pe Netflix miercuri, 23 decembrie – Cronica de Divertisment

1. Filmul SF “The Midnight Sky” cu George Clooney în rolul principal are premiera pe Netflix miercuri, 23 decembrie. Clooney interpretează rolul lui Augustine Lofthouse, un cercetător de la Polul Nord, care încearcă să contacteze echipajul unei navete spațiale. Scopul este de a-i împiedica pe astronauți să revină pe Pământ în urma unei catastrofe globale. Clooney este și regizorul filmului. (Trailer)

2. Documentarul “Ariana Grande: Excuse Me, I Love You” va putea fi urmărit pe Netflix începând de luni, 21 decembrie. Documentarul arată imagini din spatele scenei din timpul concertului susținut de cântăreața americană Ariana Grande la Londra în cadrul turnelului internațional Sweetener World Tour (Trailer)

3. Ediția specială “A Massive Hunt” a show-ului auto “The Grand Tour” are astăzi premiera pe Amazon Prime Video. În noul episod, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au parte de o aventură inedită cu modelele Bentley Continental GT V8, Ford Focus RS și Caterham 7 310R în timp ce traversează Madagascarul. (Trailer)

4. Filmul de acțiune și comedie “Mossad!” (2019) are astăzi premiera pe HBO Go. Mossad (serviciul secret israelian) și CIA își unesc forțele cu scopul de a salva lumea de organizația teroristă “Really Bad Guys”. Un miliardar american este răpit în Israel, iar Mossad cere ajutorul CIA pentru a-l salva. (Trailer)

5. Cu ocazia Crăciunului, HBO Go transmite concertul “My Gift: A Christmas Special from Carrie Underwood”. Concertul cântăreței americane în vârstă de 37 de ani include numeroase cântece tradiționale de Crăciun, dar și câteva piese de pe albumul de Crăciun numit “My Gift”, care a fost lansat în această toamnă. (Trailer)

6. Filmul documentar “1989. Jurnalul unei Revoluţii” este disponibil din această săptămână pe canalul de Youtube al Teatrului Național din București. Documentarul include mărturii ale actorilor Ion Caramitru, Oana Pellea, Daniel Badale şi Florentina Țâlea, dar și interviuri pe teme precum Securitatea, Procesul Ceauşeştilor, Revoluţie sau Terorişti. (Teatrul Național)

7. Platforma de streaming TIFF Unlimited oferă în perioada 17-20 decembrie vizionare gratuită pentru patru filme regizate de Pedro Almodóvar: “Julieta”, “Los amantes pasajeros”, “La piel que habito” și “Todo sobre mi madre”. Filmele sunt disponibile câte unul în fiecare seară, cu începere de la ora 20:00, și pot fi vizionate gratuit timp de 24 de ore. (Urban)

8. Postul de televiziune TVR 2 transmite sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:05, filmul “Louis van Beethoven”, cea mai importantă producţie germană de film realizată în 2020. Filmul este realizat cu ocazia Anului Beethoven la împlinirea a 250 de ani de la nașterea celebrului compozitor de muzică clasică. (BookHub)

9. Producătorul de jocuri Epic Games a anunțat campania “15 Days of Free Games”. Începând din 17 decembrie, Epic Games oferă gratuit un joc pe zi timp de 15 zile. Printre titlurile care vor fi disponibile gratuit timp de 24 de ore se numără Resident Evil 7, The Witcher 3, Assassins Creed Origins, Far Cry 5, Fallout 4, Ghost Recon Breakpoint sau Hitman 2. (Epic Games)

10. Netflix a publicat primul trailer al serialului SF german „Triburile Europei”, în care joacă și actrița româncă Ana Ularu. Acțiunea mini-seriei de 6 episoade are loc în Europa anului 2074, la 45 de ani după o catastrofă misterioasă. Vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat acum în mici state și microstate în care diverse triburi lupta pentru dominarie. Premiera va avea loc în 19 februarie 2021. (Trailer)

Ți-ar mai putea plăcea
Primele spectacole pilot pentru persoane vaccinate au loc la Teatrul Național și Opera Română – Cronica de Divertisment
Ultimul „Rambo” e în cinematografe din acest weekend – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău