Filmul Spider-Man: No Way Home are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Spider-Man: No Way Home” (“Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”), în care Tom Holland revine în rolul lui Spider-Man. Acesta este primul film din serie în care Spider-Man trăiește fără mască, ceea ce îi complică misiunea de a separa viața normală de cea de supererou. În film își face apariția și Doctor Strange, în interpretarea actorului Benedict Cumberbatch.

2. O altă premieră este comedia romantică “The Hating Game” (“Te urăsc, te iubesc”) în care Lucy (Lucy Hale) începe o luptă împotriva rivalului ei Joshua (Austin Stowell) pentru a progresa în carieră. Pe parcursul confruntării, Lucy începe însă să se simtă atrasă sentimental de Joshua.

3. Tot la cinema rulează de astăzi și drama biografică “Spencer”, în care Diana Spencer se confruntă cu probleme de sănătate mentală în timpul vacanței de Crăciun a familiei regale din 1991 și decide să pună capăt căsniciei cu Prințul Charles.

4. Opera Națională București propune mai multe spectacole la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 11:00, are loc spectacolul de balet “Spărgătorul de nuci”, iar de la ora 18:30 va avea loc spectacolul de operă “Nunta lui Figaro”. Duminică, de la ora 18:30, spectatorii vor putea urmări opera “La Traviata”. (Opera Națională București)

5. Teatrul Național din București găzduiește sâmbătă de la ora 20:00 piesa de teatru “D-ale carnavalului” de Ion Luca Caragiale, în regia lui Alexandru Dabija. Prețul unui bilet variază între 50 lei și 70 lei, iar elevii, studenții și pensionarii plătesc 20 lei. (Teatrul Național)

6. Al doilea sezon al serialului fantasy “The Witcher” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Bazat pe seria de romane omonimă a scriitorului polonez “Andrzej Sapkowski”, serialul se petrece pe un “continent” fictiv inspirat din Evul Mediu care explorează legenda Prințesei Ciri și a lui Geralt of Rivia.

7. Al doilea sezon al serialului de dramedie “Emily în Paris” va avea premiera pe Netflix miercuri, 22 decembrie. Serialul urmărește aventurile tinerei Emily din Statele Unite, care se mută la Paris pentru a oferi o perspectivă americană în firma franceză de marketing Savoir. Adaptarea la viața din Paris este însă plină de provocări.

8. Documentarul britanic “Ronaldo vs Messi: Face off!” poate fi urmărit de astăzi pe Netflix. Experții și fanii fotbalului se implică într-una dintre cele mai mari dezbateri din sport și încearcă să determine cine este mai bun: Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

9. Trupa americană rock “Godsmack” va susține în 26 octombrie un concert la Arenele Romane din București. Biletele sunt puse în vânzare începând de astăzi de la ora 10:30 la prețuri standard de 189 lei și 229 lei, însă primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri early-bird de 169 lei și 199 lei. Trupa a mai susținut două concerte în România în 2019. (IaBilet)

10. A apărut primul trailer extins pentru filmul fantastic de familie “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (“Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”). Actorul danez Mads Mikkelsen în înlocuiește pe Johnny Depp în rolul lui Gellert Grindelwald. Filmul va avea premiera în cinematografele din România în 15 aprilie 2022.

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de aventuri Uncharted, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment
Primele spectacole pilot pentru persoane vaccinate au loc la Teatrul Național și Opera Română – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău