Mini-seria “Dracula” disponibilă de mâine pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Anul 2020 debutează cu numeroase premiere la cinema. Cea mai interesantă din primul weekend este “Knives Out” (“La cuțite”), în care Daniel Craig interpretează rolul detectivului glumeț Benoit Blanc. Acesta trebuie să investigheze cazul morții suspecte a scriitorului Harlan Thrombey (Christopher Plummer) și se implică în numeroase jocuri de culise pline de mister și umor pentru a identifica ucigașul. (Trailer)

2. Între timp, “The Grudge” (“Blestemul”) este un thriller cu accente horror în care Aubrey Davis călătorește în Japonia pentru a o aduce acasă pe sora ei, internată într-un spital. În scurt timp, ea și alte persoane aparent fără legătură devin ţinta unei entităţi necunoscute şi periculoase. (Trailer)

3. “Cats” este un film care transpune la cinema spectacolul muzical cu același nume care a avut premiera mondialţ în 1981 și care a fost recompensat cu numeroase premii, inclusiv pentru Cel mai bun musical. Deși în principiu este o recomandare bună pentru fanii musical-urilor, filmul are în prezent nota 2.7 pe platforma IMDB. (Trailer)

4. Premiera non-americană a săptămânii este “Red Shoes and the Seven Dwarfs” (“Prințesa, condurii roșii și cei 7 pitici”), o animație sud-coreeană în care șapte prinți au fost transformați printr-o vrajă în șapte pitici și trebuie să caute o pereche de conduri roșii care au puterea de a-i readuce la statutul de prinți. (Trailer)

Bonus: Disney+ ar putea avea 25 de milioane de abonati, la 7 săptămâni de la lansare. (Link)

5. Pe platforma de streaming Netflix este disponibil de astăzi noul serial “Thieves of the Wood” (“Hoţii din pădure”), care seamănă izbitor ca poveste cu Robin Hood. Inspirat din fapte reale, serialul spune povestea belgianului Jan de Lichte, care după o serie de probleme cu legea comite jafuri și crime în numele revoltei săracilor împotriva aristocraților corupți din Belgia secolului 18. (Trailer)

6. Sâmbătă are loc pe Netflix premiera mini-seriei “Dracula” de 3 episoade, care reia clasica poveste a Contelui Dracula. De data aceasta, Dracula este interpretat de actorul danez Claes Bang, iar serialul are rolul de a scoate în evidență în special slăbiciunile sale. (Trailer)

7. Al treilea sezon al serialului “Get Shorty” (“Un mafiot la Hollywood”) va fi disponibil pe platforma de streaming HBO GO începând de marți, 7 ianuarie. Serialul prezintă povestea unui asasin din Nevada care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood, acolo unde îl întâlnește și pe viitorul său partener. (Trailer)

8. Teatrul Odeon din București începe noul an cu piesa “Jurnalul lui Robinson Crusoe”, un musical după “Insula” de Gellu Naum în care rolul lui Robinson este interpretat de Mihai Smarandache. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 4 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, la Sala Majestic, iar prețurile biletelor variază între 20 lei și 40 lei. (Trailer, Teatrul Odeon)

9. Dacă vrei să începi anul cu zâmbetul pe buze, poți asista la piesa de teatru “Dineu cu proşti” de la Teatrul Național din București. Cu Horaţiu Mălăele în rolul lui Fracois, piesa va rula în această perioadă duminică, 5 ianuarie, și marți, 7 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, la Sala Mare. Prețurile biletelor variază între 60 lei și 100 lei, în timp ce elevii, studenții și pensionarii plătesc 30 lei. (Teatrul Național)

10. Fanii muzicii folk vor avea ocazia să asiste joi, 9 ianuarie, la un concert susținut de Emeric Imre la Hard Rock Cafe din București. Artistul va fi acompaniat în cadrul concertului de Jimi El Laco, unul dintre cei mai apreciați instrumentiști din România. Prețul unui bilet este de 44 de lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Cele trei filme Thor sunt disponibile începând de astăzi pe HBO Go – Cronică de Divertisment
Documentarul “colectiv” poate fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău