FRF anunta ca a redus cu 20% salariile

1. Federaţia Română de Fotbal anunţă că a hotărât ca începând cu luna aprilie, toate salariile angajaţilor FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20 la sută, având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, situaţie cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19, în spiritul solidarităţii întregii familii a fotbalului românesc

2. Baschetbalişti din NBA vor participa la o competiţie esports în scop caritabil, câştigurile urmând să fie donate unei fundaţii care susţine eforturile împotriva coronavirusului, relatează Reuters. Anunţul a fost făcut de NBA, asociaţia jucătorilor şi 2K Sports. Participanţii la turneuul NBA 2K20 vor fi în totalitate baschetbalişti profesionişti. Competiţia va începe vineri şi se va încheia la 11 aprilie, urmând să fie chiar transmisă de ESPN. La turneu participă 16 baschetbalişti din NBA, între care şi Kevin Durant. Câştigătorul turneului va obţine 100.000 de dolari, sumă care va ajunge la o fundaţie aleasă de sportivul respectiv, pentru a susţine eforturile împotriva coronavirusului.

3. Patrick McEnroe a fost testat pozitiv cu coronavirus. “Am avut simptome uşoare. Au trecut, mă simt bine”, spune fostul sportiv. McEnroe, în vârstă de 53 de ani, locuieşte în New York. El a ajuns până pe locul 28 ATP (1995) şi în 1998 s-a retras din activitatea de sportiv. Ulterior, a devenit căpitanul echipei SUA de Cupa Davis. În prezent, Patrick McEnroe este analist la ESPN, unde deseori comentează alături de fratele său, John. (detalii)

4. Sportiva ungară Boglarka Kapas, campioană mondială la 200 metri fluture, a fost testată pozitiv cu Covid-19, la fel ca şi alţi opt înotători şi membri ai stafului naţionalei Ungariei, care reveneau dintr-un stagiu din Thailanda.

5. Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. Cei doi români au plecat acasă în timpul pandemiei de coronavirus, iar clubul maghiar a considerat acest gest drept un act de iresponsabilitate. Prin urmare, contractele lor au fost încheiate.

6. Pepe Reina este convins că a fost infectat cu Covid-19, iar experienţa trăită de el a fost una traumatizantă. „M-am izolat după ce am experimentat primele simptome. Am avut febră, tuse seacă şi o durere de cap care nu îmi mai dădea pace. Era un sentiment de oboseală şi cea mai mare frică am avut-o când nu am putut respira pentru 25 de minute. Era ca şi cum gâtul mi se îngustase brusc şi nu mai puteam trage aer în piept. Am petrecut şase sau opt zile încuiat în camera mea”, a anunţat Reina.

7. Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, şi rezilierea contractelor lui Klaas-Jan Huntelaar şi Ryan Babel, după cel al lui Abdelhak Nouri. „Este adevărat că Ajax a reziliat contractul lui Abdelhak Nouri. Dar Ajax a mai reziliat şi contractele care expiră la 1 iulie pentru Klaas-Jan Huntelaar (36 ani) şi Ryan Babel (33 ani)”, a precizat clubul.

8. Federaţia Australiană de Rugby a anunţat că a decis trimiterea în şomaj a 75 la sută din personal, din cauza dificultăţilor financiare, apărute în urma pandemiei de coronavirus.

9. S-a lansat www.antenasport.ro site operat de redactia de sport a Observator Antena 1. De doua zile, Observatorul de seara si cel de dimineata au din nou rubrica de sport dupa o pauza de 6 ani. Prezentatoare sunt Camelia Baltoi si Alexandra Toader.

10. Pape Diouf, fost presedinte al lui Olimpique Marseille, a murit la vârsta de 68 de ani din cauza infectarii cu coronavirus. Senegalezul a fost unul dintre cei mai apreciaţi preşedinţi din istoria lui Olympique

Ți-ar mai putea plăcea
CFR Cluj învinge Rapid în prima etapă din Superliga – Cronica Sportivă
Poli Iași a promovat în Superliga – Cronica Sportivă
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău