„Frozen II” („Regatul de Gheață II”) va fi disponibil pe HBO Go începând de duminică, 5 iulie – Cronica de Divertisment

1. Filmul cu supereroi „Watchmen” („Cei ce veghează”), lansat în 2009, poate fi urmărit de astăzi și pe platforma de streaming HBO Go. Acțiunea se petrece într-o societate umană alternativă în 1985, când supereroii costumați sunt în afara legii, cu excepția celor care lucrează pentru Guvernul SUA. Când unul dintre ei este ucis, ceilalți supereroi încep o investigație și descoperă o adevărată conspirație. (Trailer)

2. Celebra animație „Frozen II” („Regatul de Gheață II”) (2019) va fi disponibilă pe HBO Go începând de duminică, 5 iulie. În continuarea producției inițiale din 2013, Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este mereu toamnă, iar Elsa trebuie să descopere sursa puterilor sale pentru a-și salva regatul. (Trailer)

3. În aceeași zi, pe aceeași platformă, debutează și filmul „Terminator: Dark Fate” („Terminator: Destin întunecat”) din 2019, în care acțiunea se petrece la 20 de ani după evenimentele din „Terminator 2: Judgment Day”. Acum în vârstă de 63 de ani, Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Conner, în timp ce Arnold Schwarzenegger interpretează rolul robotului umanoid T-800. Inamicul public numărul 1 este și de data aceasta T-1000, care se întoarce în timp pentru a-și îndeplini misiunea inițială. (Trailer)

4. Filmul „Aquaman” (2018) va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix începând de miercuri, 8 iulie. Supereroul Arthur Curry interpretat de Jason Momoa este un apărător al adâncurilor, însă trebuie să-și dezvăluie adevărata identitate pentru a ajuta omenirea și pentru a accepta statutul de rege al Atlantidei. (Trailer)

5. În aceeași zi are premiera pe aceeași platformă și noul serial „Stateless” („Apatrizii”), a cărui acțiune are loc într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia, unde se întâlnesc patru străini: o femeie cu probleme, un refugiat chinuit, un birocrat și un tată zbuciumat. (Trailer)

6. Cel de-al patrulea sezon al serialului „The Protector” („Ultimul protector al orașului”) poate fi urmărit de joi, 9 iulie, tot pe Netflix. În noul sezon, Vizirul și Nemuritorii stăpânesc Istanbulul modern, în timp ce Hakan călătorește în trecut pentru a pune capăt unui război, iar Zeynep trece printr-o transformare dramatică. (Trailer)

7. Filmul „Motherless Brooklyn” (2019) va putea fi urmărit astăzi de la ora 20:00 la Arena Tei din București. Filmul îl are în rolul principal pe Edward Norton, care în același timp este regizor și scenarist, iar prezentarea oficială a evenimentului va fi realizată de Irina Margareta Nistor. (IaBilet)

8. Filmul european „Dumnezeu există și numele lui e Petrunija” (2019) va putea fi urmărit duminică, 5 iulie, de la ora 20:00, în cadrul cinematografului drive-in găzduit de Event Park Snagov – Lagoo Snagov. Filmul abordează tradiția Bobotezei în Macedonia: un preot aruncă o cruce de lemn în rău, iar bărbații se întrec să o găsească. Petrunija, o fată simplă dintr-un oraș de provincie, stârnește însă furie când se scufundă în apă și reușește să găsească crucea înaintea celorlalți. Biletul costă 48 de lei. (Trailer)

9. Parcul Palas din Iași găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni trei concerte în aer liber sub brandul Fratelli Ultra Live Show. Seria concertelor începe astăzi cu Vama, continuă sâmbătă cu Delia și se încheie duminică cu Smiley. Toate cele trei concerte încep la ora 20:00, iar prețurile biletelor sunt de 84 lei, 94 lei și 105 lei, în funcție de locul ocupat față de scenă. (IaBilet)

10. Teatrul Național din București găzduiește în continuare pe Amfiteatrul în aer liber mai multe piese de teatru. Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 21:00, are loc piesa „La Țigănci”, în timp ce duminică, 5 iulie, de la 21:30, este programat spectacolul „Hamlet” după William Shakespeare. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar numărul de locuri este limitat la 60 pentru fiecare spectacol. (Teatrul Național)

Ți-ar mai putea plăcea
33 de muzee înscrise la Noaptea Muzeelor de mâine – Cronica de Divertisment
Astăzi are loc premiera ultimului sezon al serialului “Lucifer” pe Netflix – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău