H&M, prima creștere a profitului trimestrial din ultimii doi – Cronica de Business

1. Tommy Hilfiger a deschis în Bucureşti primul său magazin de accesorii din România, în Mall Vitan. (News.ro)

2. Șefa gigantului din domeniul tutunului Imperial Brands, care produce branduri precum Davidoff și Gauloises Blondes, va părăsi compania. (The Guardian)

3. Lorimer Ventures, societate înregistrată în Cipru de cei de la Horizon Capital, activi pe piața din Ucraina, și-a vândut printr-o ofertă publică accelerată de vânzare participația sa de aproape un sfert din acțiunile producătorului basarabean de vinuri Purcari. (Profit.ro)

4. Compania din domeniul modei H&M a înregistrat prima creștere a profitului trimestrial din ultimii doi ani – plus 26% la profitul operațional în al treilea trimestru din 2019 față de perioada similară a anului trecut. (Reuters)

5. O firmă românească strânge bani pe platforma de crowdfunding Indiegogo pentru a produce tacâmuri pentru persoanele care suferă de artrită. (Startup Cafe)

Bonus:

6. Trei companii farma din Marea Britanie s-au înțeles să manipuleze prețul la un medicament, crescându-l cu 1.800%. (The Independent)

7. O treime dintre femeile antreprenor se confruntă cu atitudini părtinitoare din partea investitorilor de la care încearcă să strângă bani. (CNBC)

8. Vice Media va achiziționa publicația online Refinery29, mișcarea urmând să îi întărească poziția în piața de site-uri destinate femeilor. (Bloomberg)

9. eMAG, cel mai mare jucă­tor de pe piaţa locală de re­tail online, a atras în total in­ves­tiţii de $235 milioane de la acţionarul majoritar, gigantul Naspers din Africa de Sud. (ZF)

10. NEPI Rockcastle va dezvolta proiecte rezidenţiale adiacente mall-urilor din oraşe precum Braşov, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare şi Timişoara. (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
Morgan Stanley, scădere de 30% a profitului în primul trimestru – Cronica de Business
Industria hotelieră din Japonia a înregistrat un milion de anulări după interzicerea participării spectatorilor la Jocurile Olimpice – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău