GM introduce Hummerul electric – Cronica de Business

1. Lanțul de restaurante cu servire rapidă McDonald’s România plănuiește să recruteze mai mulți angajați străini atât din Sri Lanka, cât și din țări precum Nepal și Vietnam, explicând că rata de plecări este destul de mare în actualele condiții de lucru cu personalul local, iar provocarea cea mai mare este să poți dispune de angajați care vor să-și continue cariera în companie. (Profit.ro)

2. General Motors va reintroduce mașinile Hummer în ofertă, în varianta electrică, la 1.000 de cai putere. (CNBC)

3. Șefa IBM, Ginny Rometty, va părăsi funcția și va fi înlocuită de Arvind Krishna, în prezent coordonatorul departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei. (Financial Times)

4. Miliardarul canadian Lawrence Stroll va prelua 16,7% din Aston Martin pentru £182 milioane și își va redenumi echipa de Formula 1 după producătorul auto de lux. (Reuters)

5. Dezvoltatorii imobiliari au livrat pe parcursul anului 2019 spații noi de birouri, centre comerciale și parcuri logistice cu o suprafață cumulată de peste 1 milion de metri pătrați în România, cele mai active segmente fiind cele de birouri și logistică. (Profit.ro)

Bonus:

6. Ferrari a dat în judecată un ONG micuț care a înregistrat ca marcă numele primului model de SVU al producătorului italian de mașini. (Financial Times)

7. Japan Display va primi o „injecție” de capital în valoare de până la £701 milioane de la Ichigo Asset Management, pachet menit să salveze compania care este unul dintre furnizorii Apple. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
HSBC a renunțat la tăierea a 35.000 de posturi la nivel global – Cronica de Business
OTP Bank România, pierdere de 10,7 milioane lei la trei luni – Cronica de business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău