Cel mai bogat ucrainean, vilă de €200 milioane în Franța – Cronica de Business

1. Grupul hotelier francez Accor deschide un hotel Tribe în România, brand sub care mai funcționează un singur hotel în lume, și un aparthotel Adagio, ambele într-un proiect dezvoltat de un grup de investitori din industriile auto și imobiliare. (Profit.ro)

2. Rinat Akhmetov, cel mai bogat om din Ucraina, a achiziționat o vilă în Franța de la grupul Campari. Acesta a plătit €200 milioane, iar proprietatea se adaugă unui portofoliu care include și un apartament de £137 milioane în Londra. (Financial Times)

3. Gigantul Intel a înregistrat venituri în valoare de $20,2 miliarde în al patrulea trimestru al anului trecut, cu 8% mai mult față de perioada similară din 2018. (Venture Beat)

4. Libanezii cheltuie sume considerabile pe produse de lux, precum ceasurile Rolex şi automobilele, pentru a-şi proteja economiile de restricţiile aplicate de bănci retragerilor de numerar. (News.ro)

5. General Motors are în plan investiții în valoare de $3 miliarde în producția de camioane electrice și mașini autonome. (CNBC)

Bonus:

6. Raiffeisen Asset Management lansează un nou fond, Raiffeisen Global Equity, care va investi în fonduri de acțiuni și va avea diversificare la nivel global. Noul fond va investi în fonduri de acțiuni și va avea diversificare la nivel global, iar investițiile vor ține cont, pe lângă criteriile de randament, și de cele de rating ESG, publicate de companii. (Profit.ro)

7. Grupul MHS Holding, dealer BMW din România, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de €415 milioane. (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
Chinezii de la Fosun negociază o achiziție în București – Cronica de Business
Datoria publică a Marii Britanii a depășit valoarea PIB-ului – Cronica de business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău