IBM, afaceri de 952,4 milioane de lei în România anul trecut – Cronica de Business

1. Rulajul în retailul american în acest an este estimat să avanseze cu până la 13.5%, până la valoarea de $4.56 trilioane, pe măsură ce economia SUA începe să se redeschidă. (Reuters)

2. IBM a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 952,4 milioane de lei, în creștere cu 1,1% față de 2019. În schimb, profitul net al companiei a scăzut cu 15,2%, la 77,1 milioane de lei. (Cronica.ro)

3. Letiția Pupăzeanu devine directorul executiv al Camerei de Comerț Americane în România (AmCham România) începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Anca Harasim, care a condus organizația timp de 21 de ani. (Cronica.ro)

4. UiPath a avut venituri de $186,2 milioane în primele trei luni din 2021, în creștere cu 65% față de aceeași perioadă a anului trecut. (Startup Cafe)

5. Enel Finance International, compania financiară înregistrată în Olanda controlată de Enel S.p.A., a lansat o obligaţiune multi-tranşă asociată obiectivelor de sustenabilitate pentru investitorii instituţionali de pe piaţa Eurobond, în valoare totală de €3,25 miliarde. (News.ro)

6. Amplitude, un start-up specializat în analiză de date, a atras $150 milioane de la un grup de investitori în frunte cu Sequoia Capital, la o evaluare de $4 miliarde. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
12 afaceriști, averi de peste o mie de miliarde de dolari – Cronica de Business
Împrumuturile Guvernului au ajuns la 70 de miliarde de lei în prima jumătate a anului – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău