Investiția SoftBank în Uber valorează cu $600 milioane mai puțin – Cronica de Business

1. Google va plăti o amendă în valoare de $170 milioane pentru încălcarea intimității copiilor de către YouTube. (New York Times)

2. MerryBerry, cea mai mare plantație de afini bio din România, a obținut o finanțare de 10,5 milioane de lei de la OTP Bank România, folosită pentru construirea unui nou depozit frigorific, și vrea să-și dubleze suprafața plantată. Demersuri care îi permit să devină cea mai mare plantație de acest tip și din Europa, concurând cu marii producători consacrați din Spania, Polonia, Germania și Franța. (Profit.ro)

3. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care şi, implicit, companiile Materna Invest şi Premiere Care. (News.ro)

4. Investiția japonezilor de la SoftBank în Uber valorează cu $600 milioane mai puțin în prezent. (CNBC)

5. Guala Pack, care produce ambalaje flexibile din mate­riale plastice pentru industria alimentară şi farmaceutică, are în plan o investiţie de aproximativ €17 milioane în construcţia unei noi unităţi de producţie a laminatului flexibil pentru ambalaje. (ZF)

Bonus:

6. Numărul femeilor acţionari sau asociaţi în firmele din ţara nostră era, la finele lunii iulie 2019, de 527.720, acestea având o pondere de 37,48% în total acţionari sau asociaţi, reiese din datele Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. (Bursa)

7. Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de sedii de firme, pregătește actele necesare construirii unui hotel sau birouri lângă ambasada Germaniei din București. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Morgan Stanley, profit în creștere cu 51% – Cronica de Business
Leul a fost singura monedă din regiune care a rămas stabilă de la începutul războiului în Ucraina – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău