Jocul “World of Warcraft: Shadowlands” va fi lansat oficial luni, 23 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Noul serial românesc “Bani negri” (“Tuff Money”) va avea premiera pe HBO Go duminică, 22 noiembrie. Doru și Ionel sunt doi tehnicieni de semafor care glumesc că pot manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată, însă ajung să comită jaful în realitate împotriva voinței lor. Personajele principale sunt interpretate de Alexandru Papadopol și Cristian Bota, iar regia și scenariul îi aparțin lui Daniel Sandu. Serialul are 6 episoade care vor apărea săptămânal pe platformă. (Trailer)

2. Filmele SF “Star Trek” (“Star Trek: Un nou început”) (2009) și “Star Trek Into Darkness” (“Star Trek în întuneric”) (2013) vor fi disponibile pe HBO Go începând de sâmbătă, 21 noiembrie. Cele două filme sunt regizate de J.J. Abrams, îi au în centrul atenției pe Chris Pine (Kirk) și Zachary Quinto (Spock) și fac parte dintr-o trilogie în care acțiunea se petrece înainte de serialul original din 1966. Al treilea film al acestei serii este “Star Trek Beyond” (“Star Trek: Dincolo de infinit!”) (2016). (Trailer 1, trailer 2)

3. Filmul de acțiune “Papillon” (2017) este disponibil de astăzi pe Netflix. Bazat pe romanul autobiografic al lui Henri Charrière publicat în Franța în 1969, filmul se concentrează pe aventurile lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând condamnat pe nedrept la închisoare pe viață în penitenciarul din Insula Diavolului. Aici face alianță cu bogătașul Louis Dega (Rami Malek), pe care îl protejează în schimbul banilor necesari pentru a pune în practică un ambițios plan de evadare. (Trailer)

4. Filmul de comedie “Johnny English Strikes Again” (“Johnny English lovește din nou”) (2018) va fi disponibil pe Netflix de miercuri, 25 noiembrie. Acesta este al treilea film din seria de comedii cu Johnny English, care este interpretat din nou de Rowan Atkinson. Acesta primește misiunea de a descoperi hacker-ul care a aflat identitățile tuturor agenților secreți britanici în urma unui atac cibernetic. (Trailer)

5. Filmul de război “Mosul” produs de Netflix are premiera pe platformă în 26 noiembrie. Producția spune povestea unui polițist de 21 de ani din Mosul, un oraș din Irak aflat sub conducerea ISIS între 2014-2017. Acesta se alătură unui grup de localnici care încearcă să lupte împotriva miilor de soldați ISIS, în ciuda faptului că nu au la dispoziție echipamente militare avansate. (Trailer)

6. Noul serial “The Flight Attendant” va avea premiera pe HBO Go miercuri, 26 noiembrie. După o noapte de beție în Dubai, stewardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se trezește într-o cameră de hotel alături de cadavrul unui bărbat, însă nu are nicio idee ce s-a întâmplat. În timpul interogatoriilor făcute de agenți FBI, ea începe să se întrebe dacă este persoana care a comis crima. (Trailer)

7. Documentarul “Man in the Middle”, care oferă o perspectivă inedită asupra provocărilor meseriei de arbitru de fotbal, este disponibil gratuit pe platforma UEFA.tv. Documentarul are patru părți în care apar 16 arbitri din 11 țări, printre care și românul Ovidiu Hațegan. (UEFA.tv)

8. Piesa de teatru imersiv “‘88-’89”, care surprinde atmosfera pregătirilor unei petreceri de Revelion din anii ’80 într-un apartament bucureştean, poate fi vizionată până în 4 decembrie. Piesa de teatru are loc la Ferestroika, un muzeu inedit realizat într-un apartament de 3 camere din cartierul bucureștean Militari, care reconstituie viața cotidiană a românilor din ultima decadă a comunismului. Numărul maxim de spectatori la o reprezentație este de 4, iar accesul este posibil doar pe bază de rezervare în avans la adresa rezervari8889@gmail.com. (News.ro)

9. Jocul “World of Warcraft: Shadowlands” va fi lansat oficial luni, 23 noiembrie, la 16 ani de la lansarea jocului original. Este al optulea expansion-pack al celui mai popular joc de tip MMORPG din lume, World of Warcraft. Noul expansion-pack va putea fi utilizat pe platformele PC și Mac, însă utilizatorii trebuie să aibă obligatoriu mediu de stocare pe SSD. (Trailer)

10. Warner Bros a publicat primul trailer pentru filmul de animație “Tom & Jerry”, bazat pe celebra serie de desene animate din anii ‘40-‘50. În noul film, Jerry se mută în cel mai faimos hotel din New York chiar înainte de o nuntă, motiv pentru care organizatorii îl angajează pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Producția va avea premiera în cinematografe în anul 2021. (Trailer)

Ți-ar mai putea plăcea
“Star Trek: Picard” are premiera săptămâna viitoare – Cronica de Divertisment
Orchestra Johann Strauss din Viena revine pentru al 15-lea an consecutiv în România – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău