KFC va printa 3D chicken nuggets – Cronica de business

1. Compania aeriană americană United Airlines a înregistrat o pierdere de $1,63 miliarde în al doilea trimestru, pe fondul actualei crize, în contextul în care a avut un profit de $1,05 miliarde în perioada similară din 2019. (CNBC)

2. Constructorul auto american Ford a anunţat demararea unei investiţii suplimentare de $30 milioane într-o nouă linie de presaj la fabrica din Craiova. (News.ro)

3. KFC a demarat un parteneriat cu o firmă rusească pentru a printa 3D, din materie primă bio, produsul chicken nuggets. (Yahoo!)

4. Amazon a cheltuit suma record de $4,38 milioane pe servicii de lobby în al doilea trimestru, în contextul în care gigantul american este ținta unei anchete cu privire la abuzul de poziție dominantă în sectorul de activitate. Jeff Bezos va depune mărturie în fața Congresului american pe această temă săptămâna viitoare. (Bloomberg)

5. Veniturile Microsoft în trimestrul încheiat la finele lui iunie s-au ridicat la $38,03 miliarde, în creștere cu 13% față de perioada similară din 2019 și peste așteptările analiștilor. (Reuters)

Bonus:

6. Combinatul siderurgic Donalam Călărăși, printre principalii jucători din industria barelor din oțel laminate la cald din Europa, a împrumutat €5 milioane de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, fonduri ce vor fi folosite pentru finanțarea capitalului de lucru. (Profit.ro)

7. Compania IT româno-americană UiPath, evaluată recent la $10,2 miliarde, plănuiește să se listeze la bursă anul viitor. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
EON vinde divizia de retail din Cehia – Cronica de Business
Administratorul averii lui Patriciu vinde clădirea Banu Antonache – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău