Fostul Sidex devine Liberty Galați – Cronica de Business

1. Amerocap, investitor american de private equity cu plasamente de peste $1 miliard, și-a exprimat interesul în ceea ce privește o investiție în Oil Terminal. (Profit.ro)

2. Liberty Steel, parte a GFG Alliance, companie deţinută la nivel global de Sanjeev Gupta, a încheiat, pentru €740 milioane, achiziţia de la ArcelorMittal a şapte fabrici de oţel şi a cinci centre de servicii în şapte ţări din Europa, inclusiv combinatul siderurgic din Galaţi, care îşi schimbă denumirea în Liberty Galaţi. (News.ro)

3. Omul de afaceri bulgar Spass Roussev pregătește o ofertă pentru achiziția Telekom România de la OTE. (Telecompaper)

4. Compania franceză Capgemini a anunțat că va achiziționa Altran Technologies, pentru €3,6 miliarde. (Bloomberg)

5. Banca de investiții Deutsche Bank vizează eliminarea a 20.000 de joburi la nivel global. Cifra reprezintă mai mult de o cincime din numărul total al angajaților instituției financiare. (Evening Standard)

Bonus:

6. Rețeaua socială israeliană Belong.Life, destinată bolnavilor de cancer, a strâns $14 milioane, într-o rundă de finanțare condusă de IQVIA. (Reuters)

7.  Fondul de investiții KKR este pe cale să vândă producătorul de chip-uri japonez Kokusai Electric americanilor de la Applied Materials. Tranzacția va avea o valoare de $2,2 miliarde.  (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
SUA finanțează construirea cu $3 miliarde construcția reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă – Cronica de Business
O româncă, la șefia Coca-Cola în Europa Centrală – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău