Liviu Dragnea a cerut instanţei anularea alegerilor de la ultimul congres PSD – Cronica serii

1. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de caniculă și disconfort termic, valabilă până duminică după-amiaza, la nivelul întregii țări.

2. Liviu Dragnea a cerut instanţei anularea alegerii noii conduceri a PSD. (News.ro)

3. Consiliul Fiscal avertizează ca tinta de deficit bugetar asumată de România pentru finalul anului 2019 ar putea fi depășită și poate oscila în intervalul 3,4% – 3,7% din PIB. (Profit.ro)

4. BNR a menţinut la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an. Guvernatorul Mugur Isărescu a declarat că preţurile sunt împinse în sus de o cerere în exces dar inflaţia va fi ţinută sub control, chiar dacă urmează doi ani electorali. (News.ro)

5. Casele cumpărate de investitori, în SUA, au reprezentat, anul trecut, 11.3% din total vânzări, un nivel record, peste cel înregistrat înainte de 2008. (Axios)

6. Aproape 10% din conturile neverificate de Twitter la care dă retweet Donald Trump au fost suspendate pentru nerespectarea politicilor rețelei sociale. (The Daily Beast)

7. Oamenii de știință au pus la cale o metodă prin care pot măsura tensiunea arterială urmărind figura pacientului pe video. (Profit.ro)

8. Oamenii au produs daune unui sfert din suprafața neacoperită cu gheață a Planetei, relevă datele unui raport ONU. Suprafața afectată este cât teritoriul Americii de Sud. (CNN)

9. Generația Alpha, copiii născuți după 2010, este prima generație născută integral în secolul 21 și care va fi conectată permanent la tehnologie. (Axios)

10. David Benioff şi Dan Weiss, creatorii serialului televizat „Game of Thrones”, au semnat un acord cu Netflix pentru a scrie, produce şi regiza noi filme. (News.ro)

Fotografia serii – Coperta ultimului număr al revistei Time:

Ți-ar mai putea plăcea
Ludovic Orban a fost desemnat premier – Cronica serii
Cronica serii – ANAF a colectat, pe S1, cu 13.4 miliarde lei mai mult ca anul trecut

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău