Livrările de avioane ale Boeing au scăzut cu 60% în 2020 – Cronica de Business

1. Livrările de avioane ale Boeing au scăzut cu 60% în 2020 față de anul precedent, la cel mai redus nivel din ultimii 43 de ani, fiind cu o treime mai mici comparativ cu cele ale companiei europene Airbus. (Profit.ro)

2. Compania de bunuri de larg consum Spectrum Brands și firma de private equity CVC Capital Partners sunt în discuții avansate pentru preluarea producătorului de uscătoare de păr Conair, tranzacția urmând a avea o valoare de circa $2 miliarde. (Bloomberg)

3. Compania asiatică de ride-hailing și livrări de mâncare Grab a atras investiții de $300 milioane de la investitori pentru divizia sa de servicii financiare, la o evaluare de $3 miliarde. (Financial Times)

4. E.ON a lansat o ofertă de obligațiuni cu o valoare totală de €600 milioane, având scadența în luna decembrie a anului 2028. Veniturile generate vor fi utilizate în scopuri corporative generale, inclusiv pentru refinanțarea unor obligațiuni scadente în aprilie. (Profit.ro)

5. Compania de hosting Dropbox va elimina 11% din forța sa de muncă la nivel global, ca urmare a efectelor actualei crize. (Reuters)

6. Platforma fintech Rapyd a atras investiții de $300 milioane, la o evaluare de $2,5 miliarde. Fondurile vor permite companiei să își extindă echipa și serviciile, dar și să facă achiziții. (TechCrunch)

Ți-ar mai putea plăcea
Dan Ostahie cumpără Despec – Cronica de Business
Microsoft a anunțat o reducere a numărului de angajați – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău