MAN va elimina 9.500 de joburi – Cronica de Business

1. Compania chineză ByteDance, care deține populara aplicație video TikTok, intenționează să investească miliarde de dolari și să recruteze angajați în Singapore în următorii trei ani. (Profit.ro)

2. Gigantul Oracle a înregistrat o cifră de afaceri de $9,37 miliarde în primul trimestru fiscal, peste așteptările analiștilor, în creștere cu 2% față de perioada similară a anului trecut. (CNBC)

3. Peloton, compania producătoare de echipamente de fitness, a înregistrat o creștere de 172% a veniturilor în cele trei luni încheiate la finele lui iunie versus perioada similară din 2019, până la valoarea de $607 milioane, în contextul în care clienții au stat în casă și au nevoie de echipamente pentru antrenamente. (BBC)

4. Producătorul german de autocamioane MAN va elimina 9.500 de joburi la nivel global – adică un sfert din total – pe fondul actualei crize. Compania vizează eliminarea unor costuri în valoare de €1,8 miliarde. (Financial Times)

5. Compania britanică de e-commerce The Hut Group – care deține branduri precum Lookfantastic și Illamasqua – estimează că poate atrage până la £1,87 miliarde prin intermediul unei listări publice inițiale anul acesta. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Teraplast renunţă la disponibilizarea a 8,9% din forţa de muncă – Cronica de business
Procter & Gamble, fabrică la Urlaţi în 2021 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău