MaxBet România a fost preluată de o firmă de private equity – Cronica de Business

1. MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, a fost preluat de Novalpina Capital, care are un fond total de angajament de peste €1 miliard şi o prezenţă puternică în Europa. Specialiştii estimează că tranzacţia este în jurul sumei de €250 milioane. (News.ro)

2. Românul Mircea Popescu, unul dintre susținătorii bitcoin încă de la început, a murit pe 28 iunie, lăsând în urmă o avere estimată la circa $1 miliard, în criptomonede. Încă nu se știe dacă familia să are acces la finanțele sale, ceea ce ar putea însemna că bitcoinii ar putea fi pierduți pentru totdeauna. (MarketWatch)

3. Gigantul american Oracle a cumpărat startup-ul GloriaFood, cu sediul în București, companie fondată de Oliver Auerbach și Mihai Anghel pentru a furniza softuri destinate comenzilor online în restaurante, o nișă care a explodat în pandemie. (Profit.ro)

4. Volkswagen a avut cel mai bun an din ultimii 50 în America, vânzând peste 211.000 de mașini în primele șase luni din 2021. Compania estimează un volum de peste 400.000 de unități în acest an. (Reuters)

5. Dezvoltatorul imobiliar One United Properties va achiziţiona unui teren cu o suprafaţă de 25.350 mp situat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Bucureşti, unde va construi un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unităţi rezidenţiale, cât şi spaţii comerciale, valoarea totală a tranzacţiei fiind de €20,6 milioane. (News.ro)

6. Vard va construi la Tulcea cel mai mare iaht din lume, proiect estimat la €500 milioane. Considerat a fi primul “iaht de linie” rezidențial, vasul va găzdui 39 de apartamente de lux, ce vor putea fi cumpărate la prețuri începând cu €9,5 milioane, doar pe bază de invitație. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Inflația din Marea Britanie a ajuns la 9% – Cronica de Business
Guvernul rus vrea să naționalizeze activele companiilor care pleacă din țară – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău