McDonald’s angajează 260.000 de persoane – Cronica de business

1. UiPath, primul unicorn înființat de antreprenori români, poartă discuții cu potențiali investitori în vederea atragerii de noi fonduri, operațiune care i-ar putea ridica evaluarea la peste $10 miliarde. (Profit.ro)

2. Firma americană de private equity KKR, prezentă și în România, a ajuns la o înțelegere pentru achiziția firmei olandeze de parcuri de vacanță Roompot de la firma franceză de private equity PAI Partners. Tranzacția va avea loc la o evaluare de circa $1 miliard. (Reuters)

3. Lanțul britanic de supermarketuri Tesco își vinde business-ul din Polonia, care include 301 magazine, danezilor de la Salling Group pentru £181 milioane. (BBC)

4. Fondul suveran al Arabiei Saudite va investi $1,5 miliarde în compania indiană de telecomunicații și servicii digitale Jio Platforms. Totalul investițiilor noi în companie din luna aprilie până în prezent s-a ridicat la $15,2 miliarde. (Bloomberg)

5. McDonald’s are în plan să angajeze 260.000 de persoane în această vară în Statele Unite, când își va redeschide restaurantele. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
FedEx, profit dublu pe fondul pandemiei – Cronica de Business
Recomandări pentru petrecerea timpului liber în casă – Cronica de Divertisment
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău