Oferta publică iniţială a Ant Group, suspendată – Cronica de Business

1. Startup-ul american Whoop, având un român printre fondatori, a atins statutul de unicorn după ce a primit o finanțare de $100 milioane, în urma căreia a fost evaluat la $1,2 miliarde. (Profit.ro)

2. Compania americană de bunuri de larg consum Clorox, care produce dezinfectantul omonim, a înregistrat cea mai mare creștere trimestrială din ultimii 22 de ani în cele trei luni încheiate la finele lui septembrie – plus 27% la vânzări, până la valoarea de $1,92 miliarde, față de perioadă similară din 2019. Profitul net s-a dublat, până la $415 milioane, în contextul în care criza sanitară a crescut cererea pentru produsele companiei. (CNBC)

3. Compania Thomson Reuters, care deține agenția de presă Reuters, a înregistrat o cifră de afaceri de $1,44 miliarde în al treilea trimestru, în creștere cu 2% față de perioada similară a anului trecut, și un profit operațional de $318 milioane, în creștere cu 21%. (Reuters)

4. Stocul de spații de retail modern din România a depășit nivelul de 4 milioane de metri pătrați după cele mai recente livrări de centre comerciale, dar ritmul de dezvoltare al pieței va încetini în perioada următoare. (Profit.ro)

5. Bursa din Shanghai a suspendat oferta publică iniţială a Ant Group, din cauza incapacităţii grupului de a îndeplini noile condiţii stabilite de autorităţile de reglementare. În urma deciziei Bursei din Shanghai, Ant a decis să oprească şi listarea la Hong Kong. (Hotnews.ro)

6. În ultimele șapte zile au fost anunțate fuziuni și achiziții în valoare de $143,1 miliarde din partea companiilor americane, nivelul fiind dublu față de cel înregistrat înainte de alegerile din 2016. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Cromwell Property Group iese din România – Cronica de business
Facebook vrea să-și facă fond de investiții – Cronica de business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău