Naționala feminină s-a calificat în finala Campionatelor Europene de tenis de masă – Cronica serii

1. Echipa feminină a României, formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, s-a calificat în finala Campionatului European de tenis de masă, trecând în semifinale de Polonia, scor 3-1.

2. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că actuala criză politică trebuie rezolvată foarte repede şi că Uniunea Democrată Maghiară din România va vota o eventuală moţiune de cenzură depusă de Opoziţie. (Hotnews)

3. Un doctor din India a efectuat prima operație la inimă, de la distanță, folosind un robot. (Link)

4. Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat că numărul şcolilor care au toaleta în curte a scăzut de la peste 2.300 în 2017 la circa 300 în acest an. (Hotnews)

5. Peste 26 de milioane de persoane au tranzitat frontiera în perioada sezonului estival, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului trecut. (News.ro)

6. Potrivit datelor unui raport privind combaterea ambroziei întocmit de Ministerul Mediului, se estimează că din totalul populației active a României, respectiv 9.000.000 de persoane, un număr de 482.000 persoane sunt alergice la polenul de ambrozia. (Hotnews)

7. India a ratat ocazia de a deveni a patra țară care ajunge pe Lună. Sonda Chandrayaan-2 a ratat aselenizarea la polul sud, pierzând contactul cu baza. (News.ro)

8. Doar o treime din elevi au obținut diploma de Bacalaureat, la sesiunea din toamnă. (Profit.ro)

9. Cel mai mare Starbucks din lume se va deschide, în 15 noiembrie, la Chicago, având o suprafață de 4000 metri pătrați. (NBC)

10. Bianca Andreescu o va întâni, de la 23:00, în direct pe Eurosport, pe americanca Serena Williams, în finala de la US Open.

Fotografia serii – Fetele din Naționala care s-a calificat în finala Europenelor de tenis de masă:

 

Ți-ar mai putea plăcea
În jur de 1 milion de bugetari vor avea salariile majorate de la 1 august – Cronica serii
Ministerul Sănătății: Elevii vor fi testați pentru COVID în fiecare luni și joi, la începutul orelor de curs – Cronica serii

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău