No Time to Die, cel mai nou film din seria James Bond, are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. “No Time to Die” (“Nu e vreme de murit”), cel mai nou film din seria James Bond, are premiera astăzi în cinematografele din România. Celebrul agent 007 se oferă să-și ajute un vechi prieten din CIA pentru a extrage un om de știință, însă în curând ajunge pe urmele unui răufăcător misterios înarmat cu o tehnologie de luptă periculoasă pentru întreaga omenire. Acesta este ultimul film în care rolul lui Bond este interpretat de Daniel Craig.

2. Documentarul “Being James Bond” din 2020 poate fi urmărit de astăzi pe platforma HBO Go. În cadrul documentarului de 45 de minute actorul Daniel Craig oferă detalii inedite despre cei 15 ani în care a interpretat rolului agentului 007. Producția include imagini de la filmări care nu au mai fost făcute publice anterior.

3. Drama istorică europeană “Malmkrog” regizată de românul Cristi Puiu poate fi urmărită de astăzi la cinema. Filmul spune povestea a cinci aristocrați care se întâlnesc pentru a petrece Crăciunul împreună. În timp ce joacă whist, discuțiile despre așa-numita “armată întru-Hristos” generează numeroase controverse.

4. Celebrul serial de comedie “Seinfeld” este disponibil de astăzi pe platforma Netflix cu toate cele 180 de episoade ale sale produse în perioada 1989-1998. Jerry Seinfeld își portretizează viața alături de trei prieteni: George Costanza (Jason Alexander), fosta sa prietenă Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) și vecinul Cosmo Kramer (Michael Richards).

5. Filmul “Once Upon a Time in Hollywood” (2019) regizat de Quentin Tarantino este disponibil de astăzi pe Netflix. Acțiunea se petrece în 1969 și îi are în centrul atenției pe vedeta TV Rick Dalton (interpretat de Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În stilul Tarantino, povestea are mai multe fire narative.

Bonus 1: Al cincilea și ultimul sezon a serialului “The Crown” va fi disponibil pe Netflix din noiembrie 2022. Ultimul sezon va descrie destrămarea căsătoriei dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, însă Netflix nu a confirmat dacă sezonul include și evenimentele care au condus la decesul tragic al Prințesei Diana în 1997. (News.ro)

6. Trilogia de filme de comedie “The Hangover” poate fi urmărită de astăzi pe HBO Go. Trilogia include cele trei filme apărute în anii 2009, 2011 și 2013, în care mai mulți prieteni se trezesc dintr-o beție fără să-și amintească ce s-a întâmplat în seara precedentă.

7. Nu mai puțin de 12 filme de animație propune HBO Go începând de astăzi. Pe listă figurează cele trei animații din seria “Cars”, două animații din seria “Monsters”, dar și producții precum “Ratatouille”, “WALL-E”, “Up”, “Brave”, “Inside Out”, “Frozen II” sau “The Lion King”.

8. Expoziția de artă Art Safari a fost prelungită până duminică, 3 octombrie. Aceasta se desfășoară în acest an la Palatul Dacia-România de pe strada Lipscani din București, iar prețul unui bilet este de 80 de lei. De asemenea, în fiecare noapte, între 22:00 – 01:00, se oferă tururi ghidate ale expoziției pentru 150 lei. (Art Safari)

9. Netflix a publicat primul teaser pentru “Red Notice”, considerat cel mai important film produs până în prezent de platforma de streaming. Dwayne Johnson interpretează rolul unui agent FBI care se asociază cu un jefuitor interpretat de Ryan Reynolds pentru a o prinde pe rivala acestuia din urmă, interpretată de actrița Gal Gadot, cunoscută pentru rolul de Wonder Woman. Filmul ar fi trebuit să fie lansat în cinematografe, însă ulterior a fost cumpărat de Netflix, unde va fi disponibil din 12 noiembrie.

10. Disney+ a anunțat că “The Book of Boba Fett“, noul serial din universul Star Wars, va avea premiera pe platformă în 29 decembrie. În noul serial, vânătorul de recompense Boba Fett și merenarul Fennec Shand se întorc în nisipurile planetei Tatooine pentru a-și cere drepturile asupra teritoriului controlat cândva de Jabba the Hutt. (Star Wars)

Bonus 2: Netflix a publicat un teaser pentru al patrulea și ultimul sezon al serialului Ozark, care va putea fi urmărit pe platformă în cursul anului 2022. Ultimul sezon va fi disponibil în două părți distincte, după modelul implementat deja de Netflix și pentru alte seriale, inclusiv pentru “La Casa de Papel”.

Ți-ar mai putea plăcea
Apple TV+ va produce un documentar despre Louis Armstrong – Cronica de Divertisment
Al șaselea sezon al serialului “Peaky Blinders” are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău