Noul serial horror Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, pe Netflix din 25 octombrie – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul fantastic de acțiune “Black Adam” (“Adam întunecatul”) cu Dwayne Johnson în rolul principal. Teth Adam a devenit Adam Întunecatul după ce a folosit puterile zeilor pentru răzbunare, însă acum este eliberat și se confruntă cu eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

2. Cei mici pot vedea pe marile ecrane animația “Captain Sabertooth and the Magic Diamond” (“Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat”), în care căpitanul Sabertooth se va confruntă cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

3. Producția europeană a săptămânii este “Coupez!” (“Cut!”), un film francez care a rulat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Acțiunea se petrece într-o fabrică dezafectată unde se filmează un film horror, iar pregătirile sunt întrerupte de zombi adevărați.

4. A început a 13-a ediție a festivalului de film Les Films de Cannes à Bucarest, în cadrul căruia cele mai importante filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes sunt proiectate în București la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Eforie. Prețul unui bilet la orice film este de 20 lei, cu excepția a trei filme care pot fi vizionate cu 10 lei. Festivalul are loc pe parcursul a 10 zile și se încheie în 30 octombrie. (Evenbook)

5. Piesa de teatru “Cursa de șoareci” de Agatha Christie rulează sâmbătă, de la ora 19:00, la Teatrul Național din București. Spectacolul este un thriller clasic care îmbină umorul negru, suspansul, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții. Biletele au prețuri de 50 lei sau 70 lei, în funcție de locul ocupat în sală. (Teatrul Național)

6. Noul serial horror “Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities” produs de Netflix are premiera pe platformă marți, 25 octombrie. Celebrul producător prezintă 8 povești horror sinistre prin care încearcă să redefinească noțiunile tradiționale despre acest gen de producții.

7. Documentarul “Escape from Kabul” realizat de HBO este disponibil pe platforma HBO Max. Producția prezintă retragerea trupelor americane din Afganistan și criza care a urmat în momentul în care locuitorii capitalei Kabul au încercat să pătrundă în aeroport pentru a fugi din calea talibanilor.

8. Documentarul “Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn” poate fi urmărit pe Netflix începând din 26 octombrie. Documentarul prezintă evadarea spectaculoasă din Japonia a lui Carlos Ghosn din 2019. La vremea respectivă, șeful Alianței Renault-Nissan a fost acuzat că a folosit fondurile constructorului Nissan în interes personal și avea interdicție de a părăsi Japonia, însă a reușit să fugă după ce s-a deghizat și s-a ascuns într-o cutie de instrumente muzicale.

9. Documentarul britanic “Captains” are premiera pe platforma Netflix miercuri, 26 octombrie. Producția realizată de FIFA urmărește evoluțiile a 6 căpitani de națională care luptă pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din 2022: Luka Modric (Croația), Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon), Brian Kaltak (Vanuatu), Andre Blake (Jamaica), Hassan Maatouk (Liban) și Thiago Silva (Brazilia). Pentru moment, Netflix nu a publicat trailer-ul documentarului.

10. Filmul dramatic “Raymond and Ray” cu Ethan Hawke și Ewan McGregor în rolurile principale are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Cei doi actori interpretează rolurile a doi frați care se reunesc în momentul în care tatăl lor moare și are ca ultima dorință ca fii lui să-i sape mormântul.

 

 

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial spaniol “Sky Rojo”, realizat de creatorii “La Casa de Papel”, are premiera astăzi pe Netflix – Cronica de Divertisment
Filmul biografic Lamborghini: The Man Behind the Legend are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău