Noul serial SF german “Tribes of Europa” (“Triburile Europei”) are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Noul serial SF german “Tribes of Europa” (“Triburile Europei”) are astăzi premiera pe Netflix. Acțiunea se petrece în anul 2074, la 45 de ani distanță de un eveniment catastrofic în urma căruia omenirea a rămas fără enegie electrică, perioadă de timp în care Europa s-a împărțit în patru triburi cu propriile aspirați. Serialul este produs de aceeași echipă ca și apreciatul serial german “Dark”, iar actrița româncă Ana Ularu face parte din distribuție. Primul sezon are 6 episoade. (Trailer)

2. Lanțul de cinematografe HappyCinema aduce în premieră în România filmul “Blackbird” (“Cu inima împăcată”), o dramă în care Susan Sarandon interpretează rolul unei mame afectată de o boală în faza terminală. Aceasta își cheamă întreaga familie la o ultimă întâlnire înainte de a muri. Din distribuție mai face parte și Kate Winslet. (Trailer)

3. Filmul românesc “Berliner” va avea premiera la cinema marți, 23 februarie. Filmul prezintă povestea politicianului Mocanu, care rămâne blocat în Salonta în timpul campaniei pentru un loc în Parlamentul European. Găzduit de un localnic, politianul își continuă campania electorală printr-un plan cameleonic. Pentru început, filmul va rula în Bucureşti (Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Ţăranului, Cinema Union), Iaşi (Cinema Ateneu) și Oradea (Cinema Palace). (News.ro)

4. O altă premieră a săptămânii la cinema este “Bekeido”, o producție maghiară filmată în cea mai mare parte la Cluj-Napoca ce poate fi urmărită la Cinema Muzeul Taranului și Cinema Elvire Popesco. Acțiunea filmului se petrece într-o singură noapte și este alcătuită din mai multe povești principale: conflictul dintre un preot protestant și familia lui, aventurile fiicei adolescente a unei activiste politice, criza căsătoriei unui actor de vârstă mijlocie și povestea unui director de teatru de renume și tânăra lui protejată. (Trailer)

5. Documentarul brazilian “Pele” va avea premiera pe Netflix marți, 23 februarie. Producția oferă o perspectivă inedită asupra vieții celebrului fotbalist brazilian Pele, de la primul contact cu balonul rotund și până când a devenit un erou national într-o perioadă tulbure pentru Brazilia. (Trailer)

6. Noul serial “Superman and Lois” are premiera pe HBO Go miercuri, 24 februarie. Superman și Lois Lane revin în idilicul Smallville împreună cu fii lor Jonathan și Jordan, însă în curând viața lor liniștită este bulversată de apariția unui grup cunoscut drept “Străinii”. (Trailer)

7. Serialul documentar “Allen v. Farrow”, despre procesul în care celebrul regizor Woody Allen a fost acuzat de abuz sexual, va avea premiera pe HBO Go luni, 22 februarie. Woody Allen a fost în cele din urmă achitat după acuzațiile formulate de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, care avea doar 7 ani în momentul acuzațiilor. (Trailer)

8. Filmul “Bridge of Spies” (Podul spionilor”) (2015) în regia lui Steven Spielberg va fi disponibil pe HBO Go de duminică, 21 februarie. Filmul descrie povestea primului schimb de prizonieri făcut în anii ‘60 de serviciile secrete sovietice și americanilor, dar și a încercărilor avocatului James Donovan (interpretat de Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice. (Trailer)

9. Disney+ a publicat primul trailer pentru noul serial “The Falcon and the Winter Soldier”, care va avea premiera pe platforma de streaming în 19 martie. Noul serial face parte din Universul Cinematic Marvel (MCU), iar acțiunea se petrece după evenimentele din filmul Avengers: Endgame (2019). (Trailer)

10. Filmările la primul sezon al serialului “Foundation” (“Fundația”), bazat pe seria de cărți cu același nume scrisă de Isaac Asimov, au fost finalizate în această săptămână în Malta. Noul serial va avea premiera în această toamnă pe platforma de streaming Apple TV+ la o dată care va fi anunțată ulterior. (FilmNewEurope)

Ți-ar mai putea plăcea
Ultimul sezon al serialului Barry, pe HBO Max de luni, 17 aprilie – Cronica de Divertisment
A apărut primul trailer pentru “No Time to Die”, cel mai nou film din seria James Bond – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău